kotak gagasan Holm urang

Dupi anjeun gaduh ide nu sae – gedé jeung leutik?
Eta meureun hal anjeun pikir bisa nyumbang kana hiji padesaan Holm leuwih lincah atawa lianna wijaksana. Ngan wates imajinasi…

Kalawan babarengan, kami gagasan saukur leuwih alus. Ideu disadiakeun didieu bisa misalna. dipaké salaku dadasar pikeun sagala rupa rapat on Holms ngembangkeun – naha anjeun bisa milu. Éta ogé bisa jadi sapertos nu HBU bisa ngalereskeun atanapi bounce on katuhu. Ulah ragu ngahubungan kami naon, Taya proposal teuing bodo!

Kumaha kuring nyumbang kana gagasan kuring?
Cara panggampangna nyaéta ngagunakeun formulir kami on katuhu. Eusian wadah buleud sarta ngirim, atra!
Dupi anjeun kersa ngagantelkeun file wae, dokumen atawa gambar pikeun proposal anjeun, eta oge alus.
.
Ieu oge mungkin keur surélék urang lamun éta fits hadé: info@holmbygden.se.
.
Ulah rék tetep anonim?
Ieu tangtu desirable lamun hayang ngabejaan urang anu anjeun, tapi ogé bisa tetep anonim.
Vill du kanske bara vara kontaktbar för Holmbygden.se (#ShepherdsHut), tapi anonim kaluar kalayan saran anjeun oge alus. Lamun kitu, nulis eta handap “Komunikasi pribadi”.
Kirim surélék gagasan anjeun ngaliwatan website.
Sadaya saran téh wilujeng sumping.
* = (nu diparentahkeun)

format file dirojong:
Ukuran file maksimal: 25MB.