Nyhetsförslag

Anjeun terang hal eta kajadian, bade on atanapi ngalakukeun nanaon nu bisa jadi dipikaresep?
Ulah ragu ngahubungan kami! Vi tar väldigt gärna emot förslag på vad mer som kan läggas upp här på Holmbygden.se.

Kapanggih hiji artikel ngeunaan Holm atawa carita kalayan média Holmare?
Kirim surélék urang pas tumbu ka artikel atawa nulis koran nu bisa maca dina.

Kumaha carana ngirim hiji pengumuman?
Cara panggampangna nyaéta ngagunakeun formulir urang pikeun katuhu ieu. Eusian jeung ngalebetkeun, atra!
Tata perenah jeung kawas urang ngalereskeun. Tulis lamun anjeun ngagaduhan kahayang husus, t.ex. link. Mangga ngagantelkeun sagala / sabagian gambar cocog, lajeng warta beuki vivid jeung metot.
.
Surélék urang gantina?
Ieu oge mungkin keur surélék urang a téks warta jeung info@holmbygden.se. Mangga ngagantelkeun hiji atawa leuwih gambar cocok.
.
Patarosan atawa masalah?
Ieu ngan nelepon atawa nulis kana webmaster nu.
.
Komentar dina website?
Upami Anjeun gaduh komentar dina website kami kukituna cinta ka gaduh ieu. Aya nu salah, Anjeun bisnis leungit di “pausahaan” atanapi aya aya link nu teu dianggo? Meunang di kabaran dieu!
.
Rék ninggalkeun ucapan leutik atawa tapak suku leutik dina website?
Wilujeng sumping nulis garis guestbook nu.
Kirim surélék ramatloka draf NEW. Sadaya saran téh wilujeng sumping!
* = (nu diparentahkeun)
Inget yen sanajan tipe ieu kalayan sagala ngaran na kontak informasi rék nembongkeun dina kaca imah.

format file dirojong:
Ukuran file maksimal: 25MB.

PS. Sanggeus ngirim proposal anyar ogé bisa nulis catetan kalénder pondok mun kalender dibagikeun Kabupaten Holm urang. Dimana anjeun bakal sistem numbu otomatis saatos 10 detik saatos Anjeun klik “ngirim”.