buku Toko Holm

NEW: Läs recension i Sundsvalls Tidning.
saprak gugur 2012 jual Holm urang Sajarah Lokal Society Paper on Holm. Baca ngeunaan buku jeung kumaha mésér deui di Holm atanapi langsung via online – Asing cocog lamun cicing di Swedia atanapi nguap dunya.

“Holm – Leuweung jeung cai darat”
portrays dina kahirupan gambar jeung carita na padesaan ti kali prasejarah ka dinten hadir. leuweung, Situ jeung walungan maénkeun peran badag dina kahirupan masarakat nembongkeun sababaraha tina buku dina buku. buku nyokot up ti sésa-sésa arkéologis, Imigrasi ka Désa 1300- sarta 1400s, nu heyday demografi di floating era di 1800-an tur loba leuwih. Baca panutup deui.
.

Buku téh aya dina édisi kawates sarta sempet geus dijual ampir 400 exemplar (!) i Nopémber. Candak kasempetan kana tatanan kitab sareng anjeun. Mesen ku telepon, atawa ngundeur éta di Holm sahiji batur kaluar ti Dewan Direksi. Anjeun oge bisa mesen buku imah ku mail handap.

.

kanyataan: 250 jeung sisi 1.2 Gambar kg sarta téks ngeunaan sajarah Holms.
ukuran 27×22 cm.
harga: 250 kr.

 

Meuli buku ku telepon / kontak pribadi:
Anundgård: Gunnel Eriksson 0692-302 25
drive Berget: Lars-Erik Wikholm 0692-500 26
Vike: Holger Sahlin 0692-500 38
Loviken: Göran Loviken 0692-510 42
Liden: Bygdestugan.
Sundsvall: Buku bisa dibeuli di Kulturmagasinet warung langsung ka katuhu jeung toko buku Vängåvans (keur 299 kr).
Fler personer i Hembygdsföreningen som säljer boken.

Mesen buku online kalawan postlevereans:

Klik di dieu urutan buku.
Ongkos jeung Posten (buku):
di Swedia: 66 kr
Eropa: 225 kr
luar Éropa: 270 kr
.
pamayaran:
Mayar bakal dilakukeun dina cara pangbasajanna
ku perjangjian.
kontak Hembygdsföreningen
nuhun tilikan
fit pangalusna.
.
Kontak pikeun patarosan:
Lars-Erik Wikholm 0692-500 26
lars.erik.wikholm@tele2.se
Anjeun oge bisa make formulir ka katuhu katut médan pesen pikeun ngirim hiji
e-mail sareng patarosan atanapi masalah mun Lars-Erik.
Handap nu dikirim urutan buku ku mail. Suratna mana anu ka Hembygdsföreningen.
* = Sawah dibutuhkeun

.
Baca leuwih seueur tentang Holm urang Lokal Sajarah Society.