palayanan

Di dieu Anjeun baris manggihan informasi ngeunaan jasa sarta bantuan anu disadiakeun dina Holm.
Info darurat – Defibrillators lokal di Holm Émbaran darurat pikeun Holm gampang kapanggih via cross beureum dina kaca hareup.
Kuring Anundgård defibrillator a (defibrillator) diposisikan pikeun rescuing ditewak cardiac saméméh hiji ambulands ngahontal éta. Haté starter Disalin dina kaayaan darurat of Olle Frisk (emper ka) alt. via telepon. Dina Holm oge try mimiti tinggal di Swedia sukarelawan anu alerted langsung ku SOS dina kacilakaan. Ngalenyepan ditewak cardiac tur pitulung di emergencies di Holm, holmbygden.se/akut.
hubungan: Olle Frisk 0730-484 511, 0692-30123.

Anund Manor Sakola
Di dieu, siswana ti preschool ka kelas kagenep. sakola nawarkeun lingkungan sepi tur stress bébas dimana sakabeh siswa kasampak. rekreasi outdoor anu fokus dina sakola urang.
website: anundgardsskola.sundsvall.se
Karta: lokasi sakola urang jeung DAS
hubungan: staffroom – 0692-300 62,
Rektor Roy Resare 060- 658 33 01, 073-275 29 83 roy.resare@sundsvall.se (pangajaran f.n. dipindahkeun ka Liden)

Anund Ladang Preschool
Preschool diwangun ku grup sibling barudak ti 1 – 5 taun. Preschool gawé bareng kasadaran basa, Karya lingkungan sarta maénkeun lärområden sakumaha pentingna. pangajaran outdoor kami nu mere kasempetan pikeun nyobaan kagiatan béda di lingkungan lokal barudak.
website: sundsvall.se/anundgardsforskola
hubungan: preschool – 0692-301 54,
Diréktur Preschool Peder Söderman 060-658 32 80, peder.soderman@skola.sundsvall.se

bookmobile nu
Salaku perpustakaan publik rolling do péngkolan bookmobile sabudeureun Holmsjön kalawan titik di ditu di dieu di desa. Di dieu Anjeun baris manggihan, antara séjén. jadwal, kasempetan keur titik tambahan sarta lamun hayang nginjeum buku husus. Baca leuwih.
hubungan:
070-660 42 32, bokbussen@sundsvall.se
.

broadband
Baca leuwih seueur tentang broadband di Holm.Society proyék serat Holm pikeun ngembangkeun broadband tetep dina urutan narik serat sapanjang Holmsjön sarta kalayan cabang di desa sakurilingna. Kusabab urut oge kabel serat optik routed ngaliwatan Anundgård-Östbyn. Salian aya anu pluralitas solusi mobile. Baca leuwih.
.

Kongrés suluh
130123: fungsi ur. HBU berpungsi pikeun ngajawab suplai suluh di kampung.
150120: Baca leuwih dieu ngeunaan rencana SPBU anyar.
Di toko sabalikna garéja di Holm mangrupakeun pompa bahan bakar sareng mesin vending. pompa ngabogaan béngsin 95-octane sarta solar. toko anu ayeuna ditutup jeung diobral p.g.a. relocating kapamilikan.
Inpo leuwih ngeunaan diobral dieu.

beus
garis 28 beroperasi jarak poean Holm-Sundsvall. Inpo ngeunaan jasa beus na timetables bakal manggihan di dieu.
hubungan:
Träpatronen Angkutan & piknik 0692-304 00.
Länstrafiken – dintur.se.

Pitulung betah
Dina Holm nyadiakeun ladenan sosial dina munisipalitas di Sundsvall formulir béda asal pitulung pikeun maranéhanana anu manula atanapi gaduh cacad a. Sagalana ti ngarobah curtains mun meunang hemlevererad dahareun atawa meunang pitulung kalawan showering di imah. Baca leuwih dieu.

garéja jeung paroki Holm urang
garéja Holm urang milik Härnösands diocese tur lokasina i Anundgård. gareja ieu diwangun 1903-1904. Paling dipikaresep Holm kaopat garéja paroki. hubungan: 060-910 09
Baca leuwih seueur tentang Holm urang Garéja na Holm paroki.

Holms Kembang Dana
Pikeun Dana Kembang Holm urang tiasa masihan hibah sarta sumbangan nu dikirimkeun ka tungtungna Holm paroki. Baca leuwih dieu.
hubungan:
Ing-Marie Nordberg Wikholm 076-767 41 29,
alt. 0692-300 39

kalungguhan- sarta lantbrevbärarservice
Mailboxes di Kab Holm. Meunang bungkusan anjeun dikirimkeun home haratis sareng mayar tagihan kana lantbreväraren. Kirim surélék imah hurup ku kantong dina kotak surat anjeun.
hubungan: layanan palanggan pos 020-23 22 21,
Pos Ombudsman ICA Liden 0692-100 26.
Baca leuwih dieu.
.

Renhallning i Holm.Manajemén runtah
Di dieu anjeun bisa maca paling runtah gede pisan, runtah picilakaeun, kempelan logam klub olah raga jeung loba hal lianna nu patali jeung sanitasi di Holm, baca leuwih.

 

 


dina jempol (peta / arah), 15km / 20min
kaléreun Holm oge:
toko ubar – 0771-405 405.
puseur Kaséhatan – 0692-439 20 (sangakan.: Tel. 1177).
mangsa pangsiun – 0692-103 04.
bank – 0692-60960.
nagara toko – 0692-10026. Ogé wawakil:
Systembolaget. Urutan ku telepon.: 0692-100 26. Leveransschema jeung campuran.
Posten – sokongan: 020-23 22 21, asihan Nacksta Surat (paketlev.): 010-436 63 29
Workshop jeung bensin stasiun – 0692-10016. Ogé wawakil:
Kaulinan Swedia – sokongan: 0770-11 11 11.

(ATG-agén nu pangdeukeutna ka dina jalan ka Sundsvall di kios Kovland (Karta))

Klik dina tumbu atawa gambar di luhur kanggo inpo.