bookmobile nu


bookmobile mangrupa perpustakaan publik rolling sadia pikeun sakumna warga.
Cai mibanda ngeunaan 3500 kalawan judul dina tiap péngkolan dina bentuk novel, carita detektif sarta buku pikeun sakabéh umur. Aya buku audio nginjeum sarta jukebox média mana anjeun bisa kalawan bébas ngundeur buku dina format MP3. Leungit beus hiji buku rék nginjeum, anjeun tiasa, euweuh muatan, mesen tina perpustakaan sejen ka péngkolan salajengna.

bookmobile nu rutin didatangan Holm sabulan sakali. salila musim semi 2016 – Wednesdays 27/1 24/2 30/3 27/4 25/5.
12.20-12.30 condong 126
12.40-14.10 Anundgård, di sakola
14.25-14.45 Vike
15.00-15.15 Loviken
16.10-16.25 Sunnansjö
16.50-17.20 Sula

Ulah rék beus bakal eureun di hiji tempat nu leuwih?
bookmobile ngabogaan nyatu waktu pikeun meunangkeun sabudeureun Holmsjön. Ku kituna nu peryogi atanapi saran on sagala titik deui, anjeun paling wilujeng sumping ngahubungan kami di 060-19 18 28 atawa bokbussen@sundsvall.se. timetables Anyar pikeun perpustakaan mobile, anjeun bakal manggihan även här.

Ulah rék nginjeum hal husus?
staf bookmobile panggero atawa barudak- sarta perpustakaan nonoman beforehand on 060-19 18 28. Ku kituna kami yakin maranéhna nyandak eta rék nginjeum. Anjeun oge bisa mesen buku sateuacanna via e-mail: bokbussen@sundsvall.se Anjeun leungit kartu perpustakaan, urang bakal ngatur eta langsung, di tempat, dina beus

17/2 -16 Holmbygden.se: bookmobile nu “Mobibblan” – Perpustakaan rolling
24/10 -15 Sundsvall Tidning:
perpustakaan mobile ngagantikeun nu bookmobile heubeul
29/10 -15 Youtube: Paku nu pelantikan di perpustakaan mobile anyar “Mobibblan”
4/10 -12 Holmbygden.se: bookmobile moal nyerah

hubungan
070-660 42 32, 060-19 18 39
bokbussen@sundsvall.se

gudang- sarta perpustakaan nonoman:
060-19 18 28,
barnbiblioteket@sundsvall.se
Pustakawan Birgitta Ingebrand,
Supir / pustakawan Jan Åkerström.

website: bibliotek.sundsvall.se/web/arena/bokbussen

Peta titik perpustakaan mobile

Bokbussen på Facebook