beus

OBS! Enya nya bussturlistor fr.o.m. 141215 anjeun bakal manggihan di dieu.

potong kompas
Pindah antara Holm na Sundsvall
garis 28 Sundsvall – Holm
Harga sarta informasi
garis 30 Sundsvall – Liden
garis 133 Sundsvall – Béas tinggi


 

Pindah antara Holm na Sundsvall
Pilari ka pasuliwer antara Holm-Sundsvall, kawas loba batur? Biaya pasuliwer naha maneh balik ku mobil atawa beus langsung katembong ku waragad perumahan handap di padesaan. Fits atawa buka digawé pikeun adaptasi jeung beus, Anjeun ogé bisa nyimpen duanana duit nyetir jeung gas.

jam gawe cocok tina beus commuting Holm-Sundsvall nyaéta pikeun ngamimitian digawé dina pertengahan 7.30, 8.30 atawa 10, jeung ngeureunkeun gawe di 16 atawa 17.
The beus bakal anjog di kota on weekdays 07:25, 08:20 jeung 10:00 (10:25 usum panas). Beus balik ti kota 16:15 jeung 17:15 kali lianna bisa lumangsung dina idin / summers (taun 2014). Tempo jadwal pinuh ku sagala beus Holm (garis 28).

Cost for geus dewasa ti Anundgård mun Sundsvall di commuting 20 perjalanan / bulan:
dewasa (>26 taun): 49 SEK / lalampahan, 984 SEK / bulan. (harga 120711)
budak ngora (20-25 taun): 37SEK / lalampahan, 738 SEK / bulan.
gudang (<20 taun): 25 SEK / lalampahan, 492 SEK / bulan.
Pariksa ongkos pikeun eureun beus lianna atawa resfrevenser Har on Buku harga dintur urang (reskortet).




garis 28 Sundsvall – Holm (Vike)
Holmbussen i pdf-format (teu diropéa kalawan amandemen anyar!).

Busride Daptar Sundsvall-Holm.
OBS! Jalur Sundsvall-Kovland complemented ku Line anu 30, tingali kali salajengna handap.

Klik jadwal pikeun ukuran gedé.

Busride Daptar Holm-Sundsvall.
OBS! The manteng Kovland Sundsvall complemented ku Line anu 30, tingali kali salajengna handap.

Sabaraha carana lalampahan Holm-Sundsvall?
tikét Jalan Holm-Sundsvall waragad 80kr sawawa, 60kr ngora, lumbung 40kr (fr.o.m. 2012-01-09). sakumaha pensioner a (alt. jeung 100% panyakit) Anjeun bisa meuli “Seniorkortet” tur buka 100 kr / bulan sapanjang Sundsvall Municipality. Langkung mirah, éta ogé lamun balik remen, baca leuwih dieu. Buku harga Dintur urang (lolos perjalanan).

inpo leuwih kapanggih dina lalulintas ramatloka county – dintur.se
Aturan sakola angkutan
anjeun bakal manggihan di dieu on ramatloka munisipalitas Sundsvall.
Träpatronen Angkutan & piknik manages untung Sundsvall-Holm, aranjeunna bakal manggihan di dieu.

Nyandak mobil atanapi carpooling tempat pikeun Liden atanapi Kovland bisa jadi hiji pilihan, lajeng nyandak beus. Salajengna ka handap bisa manggihan kali beus “Lidenbussen” – garis 30.


garis 30 Sundsvall – Liden (Hammarstrand)
Klik jadwal pikeun ukuran gedé.
Lidenbussen i pdf-format.

Busride Daptar Sundsvall-Liden.
.
Klik jadwal pikeun ukuran gedé.

Busride Daptar Liden Sundsvall.




garis 133 Sundsvall – Béas tinggi
Klik jadwal pikeun nempo leuwih badag.
Béas tinggi beus dina format pdf.

wisata beus Daptar Högsjö beus.


Kabéh timetables dina format PDF
Holmbussen garis 28 (131215-141213)
Lidenbussen garis 30 (131215-141213)
Tinggi Béas beus garis 133 (131215-141213)