Pantinsamling

Naha salaku Ingrid Wikholm, Sumbangan jangji anjeun pikeun sektor sukarela di Holm.
Ingrid Wikholm on sparktur nyandak kasempetan pikeun masihan jangji HSK na / pant HBU urang ipis.

Candak ngadeg tur smearing mesin jeung ladle asosiasi Holm jangji anjeun! A wilujeng sumping kontribusi haneut. Buang di laras jangji di garéja atawa boga deui ngajemput di imah. OBS! Urang ogé nampa kaléng tatu na diimpor!

Holms SK.HBU na Holm Olahraga Club nawarkeun sakabéh Holm na Sundsvall wilayah pikeun ngarojong asosiasi kalayan kaléng heubeul maranéhanana jeung botol pepet. Ieu kawas anu, lakukeun lingkungan kahadean bari nyadiakeun kontribusi leutik! Anjeun oge ulah aya lugging jangji ka kota jeung nyanghareupan #ShepherdsHutngumpulkeun mesin keur sababaraha småkronor. Pikeun urang, kumaha oge, ngajadikeun eta kawas tiap loba pitulung! Pant Slanten ditugaskeun outright 50/50 antara HSK na HBU.

CARA TO?

  • Tunggal atawa tas ti piaraan, kaléng deposit na botol kaca.
    Tambahkeun jangji héjo särkild ipis gigireun asihan runtah di garéja Holm urang. tong empties lajeng urang rutin.
  • tas Jarian kalawan jangji (Pepet Mangga dumasar / burk / deposit kaca per karung!).
    Ngumpulkeun nepi sababaraha karung na hayu urang terang lamun rék meunang leupas tina éta – 0730-332944.
    – Alt. 1 Ninggalkeun aranjeunna dina Holm na Sundsvall, SMS:téks / panggero pikeun info leuwih lengkep ngeunaan tempat nu.
    – Alt. 2 Meunangkeun aranjeunna dicokot wae abdi Holmberg / LIDEN- / Kovland- / Sundsvall aréa. SMS:téks / panggero terus ucapkeun sabaraha karung, sarta dimana anjeun cicing / pagawean urang gé do sésana!

panttunnaRék mantuan kami kumpulkeun pledges atanapi anjeun cicing dinaon nguap di Swedia? Mun anjeun nyukupan “pantad” sarta mibanda saeutik tambahan “roh désa” ngarasa Luncat ka mantuan kami pikeun ngumpulkeun pledges di wewengkon Anjeun, dimana wae Anjeun hirup. Urang digitus anjeun kalawan tas leungeun husus nu saukur ninggalkeun dina situs serelek-off deukeut anjeun (Anjeun pernah kudu nangtung na Sumpah salah sarta!).

Poho mesin jangji heubeul Norwegia tur ngarojong Holm padesaan Enoch Holms SK…

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *