kalungguhan- sarta lantbrevbärarservice

Mailboxes di Holm
Anundgård, Österström, Kväcklingen, Loviken, Sandnäset, Gimåfors.
Pilarian buleud via posten.se.
Nelen waktos kanggo sagala drawers di Holm di. 10:00.
ICA Liden:
weekdays: 17. lebaran: 13.
ICA Kovland:
weekdays: 17. lebaran: 13.
Kiriman hurup / pakét.

Kirim surélék hurup jeung bungkusan ti imah jeung tukang pos désa
Anjeun tiasa ngagantung hiji “nyapit” dina kotak surat sorangan jadi tukang pos nu ngajalankeun kana buruan jeung mawa malah pakét. Mun rék ngirimkeun surat atawa pakét leutik – teu kudu didengekeun pikeun tanduk mobil tukang pos urang – Anjeun sabenerna bisa nempatkeun éta dina kantong anu langsung di kotak surat dina sapanjang mawa duit. Sagala shift ogé digolongkeun kana kotak surat nu, boh langsung atanapi dinten saatos, sarta lamun hayang bukti, eta oge bisa disusun.
Kotamadya Sukabumi badag? Nelepon perjangjian Lantbrevbärarenför on tel.nr. di handap.
méja parangko sarta harga daptar pos urang.

Pakét hemlevererat jeung tukang pos désa
Dupi anjeun gaduh pakét dina jalan ka anjeun, anjeun tiasa boh ngundeur tina ICA Liden atawa meunang eta hemlevererat jeung tukang pos désa haratis. Kabéh nu peryogi nya anjeun k sarta postcode (86041). Lajeng ngan ngadagoan treuk mail.

pangiriman imah pesenan ti pakét a liwat Internet dieu.
pangiriman imah pesenan ti pakét ku telepon:
kl. 7-9, Asihan Kantor Nacksta: 072-246 08 19
sanggeus pm. 9, postmen désa Holm urang (éta): 072-246 10 74
Bréh,, garis produksi ring Nacksta: 010-436 63 29

Mayar tagihan jeung cék tunai / värdeavi
Rumahtangga nu sagala sahanteuna 80 atawa boga cacad tiasa mayar tagihan kana PlusGirot na BGC, sarta redeem pesenan PlusGirot Duit / Värdeavi ngaliwatan tukang pos désa. Mangtaun aksés ka layanan ieu, disebut “Brevgirot”, urang mimiti kudu nyieun hiji aplikasi.
Inpo leuwih tur aplikasi: Brevgirot.se (fd. kasir Swedia).

jasa mail di padesaan
jalma anu, sabab umur atanapi cacad, bisa meunangkeun mail maranéhanana dina kotak surat sakumaha lantbrevbärarservice biasa ogé bisa nerapkeun pikeun layanan handap:

  • Kiriman mail di wates situs, Dina kasus luar biasa imah dwelling (Mun anjeun bisa meunang ka kotak surat nu aya di garis milik).
  • Hurup sarta sebaran parsél kalayan layanan tambahan sapertos COD, Rek, Saum sareng Aman.
  • Dimeunangkeun tina hurup kaluar jeung bungkusan.
  • parcels ngumumkeun, Rek, sarta Kasalametan dileler ku panarima nu requests eta. Uninstall / Kartu alamat dibikeun kaluar dinten 1.
  • Diobral di perangko sanggeus susunan.

Aplikasi dijieun ka tukang pos désa atawa pangiriman pos pangcaketna. telepon layanan palanggan pos urang. 020-23 22 21 mantuan Anjeun sareng inpo kontak. Inpo leuwih dieu.