Manajemén runtah


kempelan misah i Anundgård.

ngajaga bersih, rapih jeung bébas tina clutter téh atra – utamana lamun cicing di tengah alam. Dina separation runtah Holm urang di garéja jeung treuk sampah asalna unggal minggu séjén.

logam besi tua dikumpulkeun ku Holms Sportklubb unggal kontribusi metal pedah klub jeung distrik Holm (baca leuwih ti alokasi pikeun 2012).

Anjeun diri dileungitkeun jeung sampah, éta pangdeukeutna ka Kretsloppsparken på Blåberget atanapi di kirang kudu farligt avfalls-centralen i Bydalen, Sundsvall. Sajaba ti éta, munisipalitas / Disarankeun kempelan tur Holm sakumaha dihandap.

inpo leuwih
Avfallstaxa 2013 – Daptar harga pinuh pikeun tipena béda sampah, Slam m.m.
– Mesen online a can sampah coklat sarta simpen unggal taun. Baca leuwih salajengna handap.
– Kumaha diruntuykeun amunisi jeung sajabana? Här kan du söka efter hur olika saker skall sorteras.
– inpo Mera, brosur jeung Panungtun M.M.. on Reko Sundsvalls hemsida.
– Anyar tas runtah kadaharan bisa ngajemput di Liden ICA atanapi ICA Kovland.
– kempelan misah tina juletid.

 

Timetables jeung Kaayaan keur koleksi ingkar IN Holm

runtah rumah tangga jeung runtah kadaharan dikumpulkeun minggu ganjil kieu
Mondays: Kväcklingen, Västbyn, Vike, Loviken, Sandnäset, Sunnansjö.
Thursdays: Anundgård, Östbyn, Österström, condong.
Nelen liburan lumangsung salila periode Méi-September.
(Subject sangkan alterations.)

Avfallstaxa (2014) sumber: Rekos Prislista
1. Villa Rumah tangga mayar fee taunan tetep 870 kr.
2. Solokan muatan 6,19kr / 140 l atawa 6,68kr / 190 l. The bin coklat boga fee nelen.
3. fee beurat 3,00 kr / kg atawa 0,90 SEK / kg lamun boga coklat ipis jeung nyortir runtah kadaharan maranéhanana.

simpen ngeunaan 400-700 kr per taun
Cheapest meunang lamun mesen hiji ipis coklat, tapi masih kudu kompos sorangan keur dahareun. Mangka harga per kilo 0,90 SEK / kg pikeun héjo bin sarta kadaharan runtah janten kompos bébas.
Beställ en tunna direkt tur nyimpen duit! Så här sopsorteras bruna tunnans matavfall.

conto: ngan héjo 190 l ipis (20kg / tömn. nu mana 5 runtah kadaharan kg, unggal baris lianna.)
20kg • 26v. • 2,09kr + 6,49kr • 26v. + 845 kr = 2100 kr
Sareng coklat ipis tinimbang janten biaya 1455 jeung parusahaan boga kompos anu ogé jadi waragad éta 1345 kr (conto 2012 harga sataun urang).
Excel.
Cacah dina biaya Anjeun tina Calculator Runtah Kabupaten Holm urang (merlukeun Excel).
.

Barntaxa: Upami Anjeun gaduh toddlers, di handap 4 taun, ngahasilkeun nappies leungeun kadua M.M.. Anjeun ogé bisa meunang tarif langkung mirah di dieu.

 

Kumpulan logam besi tua bersih
Simpen imah salila sataun tur ngalebetkeun cinyusu ieu nyadiakeun pangrojong pikeun Holms SK!
Waktos / tempat: Holm Vallen, i maj – närmre tid och datum utannonseras på Holmbygden.se närmare aktuellt datum.

 

Kumpulan runtah gede pisan (se aktuell tidtabell och läs mer)
Di jalan, a minggu salila musim semi jeung salah dina usum gugur. Mun anjeun teu bisa ngajalankeun runtah gede pisan, anjeun tiasa salawasna neangan aranjeunna diundeur pikeun fee a. ngirining 020-21 19 19.

Ieu moal didownload:
– runtah konstruksi
– geladak, nganggo atanapi teu nganggo pasisian
– runtah picilakaeun (kimia)
– Bulbs / lampu / bulbs fluoresensi ci

daur ulang mobile (läs mer och se när den kommer i år)
Item nu gede ngarupakeun ingkar, runtah wangunan, runtah taman, runtah picilakaeun sarta hal pikeun daur ulang via Erikshjälpen Kadua Hand ngangkat ku Reko sareng puseur daur ulang mobile (AVC) dina Méi.

runtah picilakaeun (läs mer och se när insamlingen är för farligt avfall i år)
Ngabahayakeun kasus, iwal ti puseur daur ulang mobile ogé ditinggalkeun kempelan dina hiji poé di gugur.
Batteriholk, sok di runtah asihan kuring Anundgård.
stasiun Lingkungan pikeun runtah picilakaeun oge di SPBU dina Liden.

Kumpulan latrine (baca leuwih)
Senén isuk-isuk minggu: 19, 23, 26, 28, 30, 32, 34, 37, 40 (2014).
Set boneka Anjeun ipis visibly iraha wae wadah waktos (kulawu) atawa lamun Pondok wadahna.

Kumpulan sludge (baca leuwih)
Sjöändan-Holm-jempol: Aug-sept (2014)
Sjöändan-ase sapanjang jalur 320: June-Sept (2014)
Lovik-Vike: Oct-Nov (2014)

Kumpulan runtah taman
runtah taman dina kantong badag (800 liter) dikumpulkeun dina tur kempelan di hiji biaya 250:- incl PPN. hargana kaasup pick-up na angkutan pikeun daur ulang. The IBC bisa meuli on Kretsloppsparken atawa puseur runtah picilakaeun dina Bydalen. Kempelan lumangsung di cinyusu jeung di usum gugur (se datum här). OBS! kantong nu kudu ditempatkeun dina tilu méter ti roadside nu. Anjeun salawasna bisa ninggalkeun taman runtah haratis di puseur daur ulang kami.

Mobil besi tua, ngawangun- sarta demolition, pausahaan runtah, Ensilageplast
Baca leuwih kommunens hemsida här.

Kumaha carana ngadaur mulangkeunana Anjeun

.

sumber:
Sundsvall Municipality, Avfall och återvinning
Reko situs jeung jadwal.