Cuaca di Sundsvall

cuaca ayeuna di Sundsvall (stasiun cuaca pertengahan Swedia Universitas)

.

cuaca pangcaketna di Sundsvall – seu jam (Naon teu panah?)
per jam: SMHI.se / YR.no
Regn- och blixtradar: Tempo dimana eta hujan jeung kilat ayeuna (sök på Sundsvall), Realtidskarta
Stasion cuaca: Universitas kuring , batu kidul tingali vindstyrka, hawa m.m. sacara real waktos.

poé upcoming di Sundsvall:

Vädret Sundsvall

. Flerdygnsprognos Sajarah cuaca présipitasi Peta salju jero

.
Tumbu langsung ka cuaca di Sundsvall ti sumber sejenna:
smhi.se – Swédia météorologi sarta hidrologis Institute
yr.no – Norwegia météorologi Institute jeung NRK
klart.se – Hiji situs cuaca sareng sumber ti, antara séjén. Foreca i Finlandia

.
warnings Cuaca ti SMHI (Forecasting Risk seuneu bakal manggihan di dieu.)

.
NEW! Ngaramal keur lampu kalér leuwih tilu poé salajengna (sumber)
Tempo kaca anyar di dieu på Holmbygden.se med observationer och prognoser för norrsken från flera olika källor. Kaca ieu kapanggih dina cuaca di menu atawa Holmbygden.se/norrsken.
Bar bagan nyadiakeun ramalan pikeun lampu kalér poé närsmsta. “Kp-indéks” nunjukkeun aktivitas geomagnetic. Baca leuwih dina kaca anyar dina Lampu Northern.

.
(Di dieu anjeun bisa manggihan kaca saluyu tina cuaca leuwih Holm désa)

.

.

maju – Ramalan keur low-luhurna:
LLF Low Level Flight) Låghöjdsprognos, Area C (2a = Sundsvall)
2000ft= 600m, FL50 / 5000 ft= 1500m. V / t: 230/15+14=ti 230 °(en)/15kn (7,7Ibu), +14° C.
VFR-kartor (Visual Fligh Rules) – Nulägeskarta med moln- och sikt. Aktuell, 06, 12 UTC
Wewengkon kalawan pisibilitas sahandapeun 5 km sarta kalawan siling awan leuwih 1000ft / 300m.
SMHI Låghöjdsprognos (java)
TAF och METAR (Terminal Area Forecast) – flygplatsprognoser, Alih TAF / METAR