எங்கள் சுகாதார மையம்: கவுண்டி சிறந்த!

På Hälsocentralen Liden finns både patienter och anställda från Holmbygden. Hälsocentralen blev nyss utsedd till den bästa hälsocentralen i länet. Det stod klart i denNationella patientenkäten i primärvården”. Liden toppar listan på genomsnittsbetyget 91%, i jämförelse med länets lägsta på 67%.
– Det känns underbart och fantastiskt. Det är precis det här vi vill. I dessa tider kämpar vi för att det ska vara så bra som möjligt, säger Britt Karlsson, verksamhetschef vid Lidens hälsocentral.

Lidens nya crosstrainer.
Folkets gåva till vården

Förutom den goda publiciteten kring patientenkäten var även Hälsocentralen med i tidningen om sitt nya träningsredskap, en så kallad crosstrainer. Då Landstinget saknade pengar ställde privatpersoner, föreningar och företag upp och samlade in 25000 kr på initiativ av Liden செய்தித்தாள். Nu finns redskapet i gymet för rehabilitering och träning.

Dristrikssköterska Ing-Marie från Holm på Hälsocentralen Liden.
Distriktssköterska Ing-Marie Nordberg Wikholm från Holm välkomnar den nya träningsmaskinen och ser med optimism ut genom fönstret på hälsocentralens gym. Själv tackar hon dock för sig då pensionen stundar och hon kan se tillbaka en fin tid på hälsocentralen. En arbetsplats med trevlig personal och vänliga patienter från bygderna runt omkring.

இணைப்புகள்:
Läs mer om Lidens Hälsocentral goda betygelser i ST’s artikel.
Läs artikel om byvorna som skänkte gymet en crosstrainer.
Hälsocentralen Lidens hemsida.
Läs mer om lokal serviceholmbygden.se/service.

ஒரு பதில் விட்டு

உங்கள் மின்னஞ்சல் முகவரி வெளியிடப்பட்ட முடியாது. தேவையான புலங்கள் குறிக்கப்பட்டன *