Наҷотдиҳӣ баъди раъду барқ ​​сершумори атрофи Holm ва Liden имшаб огоҳ карда

Пас аз як раду барщ танҳо аз ҷониби он ҷо гузаштанд, ки раъду барқ ​​сершумори атрофи Holm ва Liden шуд. Ду ҳушдор дод, дар бораи дуд дида, аз ҷангал меояд. Räddningstjänsten undersöker just nu läget vid två inrapporterade larm inkomna vid niotiden i Åsen och Dacketjärn. Samtidigt stiger det upp mycket vattenånga efter regnvädret från den varma marken, som lätt gör att dimma kan förväxlas med rök. Enligt ST har ingen bekräftelse på någon brand gjorts ännu av Räddningstjänsten.

Муфассал:
ҲА: Larm om skogsbrand vid Vättaberget / Dacketjärn

Se radarbilder nedan från SMHI.
Länk till regn- och blixtkartan hittar du alltid på Holmbygden.se/vader.

Дин ва Ҷавоб

Суроғаи почтаи электронии шумо нест, нашр карда мешавад. Майдонҳои талаб карда мешавад, ишора *