Искатели беренче убежище skandalhusen карамастан, anbudsfusk

Asylsökande har flyttat in i skandalhusen.Ikväll kom de första nyanlända asylsökandena till Holm och de så kallade “Skandalhusen”. Efter år av otaliga anbud med uppenbara fusk och ägarbyten mellan bekanta till den tidigare konkursade ägaren Johan Stendahl som hela tiden misstänkts ligga bakom, tycks man nu ha fått skriva avtal med Migrationsverket.

Ikväll på söndagsaftonen kom alltså de första asylsökandena och flyttade in. Ingen information har förmedlats i bygden av varken Migrationsverket eller ägaren Håkan Larsson Bilkonsultsom nu bytt företagsnamn till Öre Fastigheter AB.

Läs mer om fusken och tveksamheterna bakom:
28/11 Håkan Larsson/”Öre Fastigheter”: Фальшивые документлар өчен, швед теле дәүләт советы мәсьәләләре буенча миграция, вставками (F-салым һәм яңа компаниянең исеме

 

 

Калдырырга җавап

Электрон почта адресыгызны булмаячак басылды. Мәҗбүри кырлар помечены *