Күбрәк да инде исән калган юл-транспорт һәлакәтләрендә Холмском волонтерлар ярдәме белән!

Томас Åslin күрсәтте, КПП " приходском залында.
Томас Åslin нче Västbyn, закон проектын тәкъдим итеп, КПП " приходском залында.

Атнага оештырдылар яңа тренингом өчен, иске һәм яңа волонтерлар проекты улучшенного кеше существа. Кызыксыну зур иде булу хәлдә ярдәм итәргә кешеләргә гадәттән тыш хәл, һәм анда күп кенә яңа волонтерлар Holmbor. Алар мөмкин, әгәр мөмкинлеге бар булып саналган һәм якын-тирәдә ярдәм итәр өчен авария булган очракта бу холме. Тотып framkörningstiden өчен ашыгыч ярдәм һәм räddningtjänst озын, ул, бәлки, өр-хәлиткеч. Бу Т-образном.элеккеге. йөрәкнең өянәге кими бара да инде исән калырга 10% минутына. Om däremot ett räddningsförsök med hjärtlungräddning och hjärtstartare påbörjas inom 3 min kan chanserna vara hela 70% att överleva.


Hur fungerar det?

När någon ringer 112 och larmoperatören klassar olyckan som en trafikolycka, brand, drunkning eller misstänkt hjärtstopp inom Holmslarmområdeskickas automatiskt ett SMS ut till frivilliga. Dessa kan sedan om de har möjlighet göra en första insats (ingen skyldighet föreligger). Området är 15 km från Holms kyrka, men kan komma att ändras så det blir avlångt eller beroende på var deltagarens mobiltelefon är.

Mangrann uppslutning på Församlingshemmet.Bli Förstärkt medmänniska?
Тулырак һәм күрергә докладында ныгыту турында якын һәм теркәргә үз кызыксыну биредә, әгәр сез теләсәгез булырга усиленной кеше холме.
holmbygden.se/akut

Калдырырга җавап

Электрон почта адресыгызны булмаячак басылды. Мәҗбүри кырлар помечены *