Керткәнче Landsbygdsriksdag 2018: Фикер алышу авыл проблемалар приходском залында 23/11 " 19

Hela Sverige skall leva anordnar möte i Holm 23 ноябрь.

" 23/11 тоташтыру һәм киң җәмәгатьчелек Холм-Индал-Лиден чакырдык, фикер алышу өчен эшләр, авыл җирлегендә.. Det är organisationen Hela Sverige skall leva (Аша әлеге) som håller i mötet och även politiker är inbjudna. Mötet är en del i förberedelserna för den så kallade Landsbygdsriksdag som skall hållas i Västernorrland 2018 och i samband med det ges byarna runtikring möjlighet att visa upp sig med lokala aktiviteter. För att vi ALLA ska kunna vara med, bjuder HSSL Västernorrland och Sundsvalls Kommunbygderåd nu in till ett första möte.

Вакыт һәм урын: Чәршәмбе көнне 23/11 " . 19-21, Församlingshemmet i Holm.Форматы PDF
Плакат: Om du vill skriva ut inbjudan eller sätta upp en affisch hämta här .

Välkommen till en givande kväll, vi bjuder på fika!
HSSL Västternorrland & Sundsvalls Kommunbygderåd

Хәбәрнамә (för fikats skull) соңгы 21/11. Välj antal och tryck boka. Klart! (Чыганагы.)
Det går även bra att mejla Christina Antonsen på antonsenc@gmail.com eller sms’a/ringa tel.nr. 0730-33 29 44 (Niklas/HBU).


Искәрмә! Det står fel datum ovan i anmälan. Rätt datum är 23/11.

.Möte om landsbygdsfrågor.
Hela Sverige skall leva (Аша әлеге) är en riksorganisation som företräder cirka 5 000 lokala utvecklingsgrupper runt om i landet. HSSL finns även på läns- och kommunnivå. Тулырак.
Landsbygdsriksdagen är en av Europas största mötesplatser för lokal utveckling och landsbygdsfrågor och har anordnats vartannat år sedan mitten av 1990-talet av Hela Sverige ska leva. Тулырак монда.

Калдырырга җавап

Электрон почта адресыгызны булмаячак басылды. Мәҗбүри кырлар помечены *