HBU håller årsmöte 20/3

Hôm thứ ba, 20:e mars håller Holmbygdens Utveckling årsmöte. Chào mừng bạn đến và lắng nghe, uống cà phê và được phát triển Holm huyện của chúng tôi.

Thời gian và địa điểm: 20/3 19:00 trên Församlingshemmet.
Đọc thêm về HBU và những gì chúng ta dường như.

Hỗ trợ phát triển nông thôn của chúng tôi và Tham gia trong (50 kr)!

Pulkåkning och korvgrillning i Allbergsbacken på sportlovsonsdagen 7/3

Allbergsbacken.
På onsdagen 7 tháng tại. 17:00 är det pulkåkning, korvgrillning och kaffe i “Allbergsbacken”. Stora som små är välkomna att komma och åka pulka eller bara umgås!
.
HBU bjuder på korv med bröd och saft/kaffe! Parkera uppe vid vägen eller ta en skotertur till brasan. hoan nghênh!

Liên hệ với người cho câu hỏi
Niklas 0730-332944
.
.

PS. Visste du att HBU står för elbelysningen i Allbergsbacken och ser till att hålla backen igång för barnen i bygden? Đây là nhờ vào thành viên của bạn, bạn có thể giải quyết việc này! 😉

Xem hướng dẫn và đọc thêm đến Allbergsbacken hoặc xem hình ảnh trước đó từ Allbergsdagen.

Musikvideo från Holm med Jessica och RockyI helgen släpper Jessica Falk med sin dotter Rocky deras nya singel Make a Change. Musikvideon är inspelad i Holm med omnejd och innehåller många vackra vyer från trakten.

Låten är inspelad till förmån för Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft i syfte att öka kunskapen i samhället kring barn och ungdomar med förvärvade hjärnskador och till forskning kring hjärntrötthet.

Se videon ovan och läs mer i pressreleasen på popmuzik.se.

Ingegerd vann delikatesskorgen i medlemsutlottningen!


Vi från Holmbygdens Utveckling, HBU, vill tacka alla våra medlemmar för året 2017. Efter en liten värvningskampanj ökade vi från ca 60 để 100 medlemmar vilket visar ett engagemang för vår bygd och även ett ekonomiskt tillskott för vår verksamhet.

Vi utlovade en utlottning bland våra betalande medlemmar och vi hade den 8 december glädjen att få överlämna en delikatesskorg till en glad och tacksam Ingegerd Sjölander i Vike. Stort grattis!

Vill du bli också bli medlem eller passa på att förnya ditt medlemskap för 2018, läs mer här på holmbygden.se/medlem.

HBU vill även passa på att tillönska alla en riktig God Jul!
Styrelsen HBU