HBU håller årsmöte 20/3

אויף דינסטאג, 20:e mars håller Holmbygdens Utveckling årsmöte. ברוכים הבאים צו קומען און הערן, טרינקען קאַווע און זייַן אויף דעוועלאָפּינג אונדזער דיסטריקט האָלם.

צייַט און אָרט: 20/3 19:00 אויף פöרסאַמלינגשעממעט.
לייענען מער וועגן הבו און וואָס מיר ויסקומען.

שטיצן אונדזער דאָרפיש אַנטוויקלונג און באַהעפטן אין (50 קר)!

Pulkåkning och korvgrillning i Allbergsbacken på sportlovsonsdagen 7/3

אַללבערגסבאַקקען.
På onsdagen 7 מאַרץ ביי. 17:00 är det pulkåkning, korvgrillning och kaffe i “אַללבערגסבאַקקען”. Stora som små är välkomna att komma och åka pulka eller bara umgås!
.
#שעפערדשוט bjuder på korv med bröd och saft/kaffe! Parkera uppe vid vägen eller ta en skotertur till brasan. באַגריסן!

קאָנטאַקט מענטש פֿאַר שאלות
ניקלאַס 0730-332944
.
.

פּס. Visste du att HBU står för elbelysningen i Allbergsbacken och ser till att hålla backen igång för barnen i bygden? דאס איז דאַנק צו דיין מיטגלידערשאַפט, איר קענען סאָלווע דעם! 😉

זען אינסטרוקציעס און לייענען מער וועגן אַללבערגסבאַקקען אָדער וואַך פריער בילדער פֿון אַללבערגסדאַגען.

Musikvideo från Holm med Jessica och RockyI helgen släpper Jessica Falk med sin dotter Rocky deras nya singel Make a Change. Musikvideon är inspelad i Holm med omnejd och innehåller många vackra vyer från trakten.

Låten är inspelad till förmån för Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft i syfte att öka kunskapen i samhället kring barn och ungdomar med förvärvade hjärnskador och till forskning kring hjärntrötthet.

Se videon ovan och läs mer i pressreleasen på popmuzik.se.

Ingegerd vann delikatesskorgen i medlemsutlottningen!


Vi från Holmbygdens Utveckling, #שעפערדשוט, vill tacka alla våra medlemmar för året 2017. Efter en liten värvningskampanj ökade vi från ca 60 צו 100 medlemmar vilket visar ett engagemang för vår bygd och även ett ekonomiskt tillskott för vår verksamhet.

Vi utlovade en utlottning bland våra betalande medlemmar och vi hade den 8 december glädjen att få överlämna en delikatesskorg till en glad och tacksam Ingegerd Sjölander i Vike. Stort grattis!

Vill du bli också bli medlem eller passa på att förnya ditt medlemskap för 2018, läs mer här på holmbygden.se/medlem.

HBU vill även passa på att tillönska alla en riktig God Jul!
Styrelsen HBU