Större chans att överleva en olycka i Holm tack vare frivilliga!

托马斯åslin显示HLR系教堂大厅.
托马斯åslin由västbyn介绍,心肺复苏法术系教堂大厅.

喺本周举行嘅个新嘅utbildningstillfälle喺旧嘅同新嘅增强型嘅人嘅义工项目. 利益系墟冚冚嘅,可以帮助人类喺紧急嘅情况下,出现咗唔少新嘅义工holmbor. 呢啲嘅可能,如果佢哋有机会,都有助于喺附近嘅一个小岛嘅事故. 考虑到framkörningstiden白车同räddningtjänst系长嘅,可能系好重要嘅. 喺一个如. 心病发作嘅几率少生存 10% 每分钟. Om däremot ett räddningsförsök med hjärtlungräddning och hjärtstartare påbörjas inom 3 min kan chanserna vara 成个 70% att överleva.


Hur fungerar det?

När någon ringer 112 och larmoperatören klassar olyckan som en trafikolycka, brand, drunkning eller misstänkt hjärtstopp inom Holmslarmområdeskickas automatiskt ett SMS ut till frivilliga. Dessa kan sedan om de har möjlighet göra en första insats (ingen skyldighet föreligger). Området är 15 km från Holms kyrka, men kan komma att ändras så det blir avlångt eller beroende på var deltagarens mobiltelefon är.

Mangrann uppslutning på Församlingshemmet.Bli Förstärkt medmänniska?
Läs mer och se reportage om Förstärkt medmänniska och anmäl ditt intresse här om du vill bli en Förstärkt medmänniska i Holm.
急性holmbygden.se /

离开A发贴或者回复

你嘅电子邮件地址将唔会系出版. 佢系所使嘅识认 *