松茲瓦爾市在霍爾姆得到庇護住宿

最新新聞:
7/11 SR: Migrationsverket skall titta på kommunens uppgifter (vid 00:27)

.

Sundsvalls kommun uttalande..
Sundsvalls kommun uttalar sig nu emot ett asylboende i Holm. Då detta är en statlig fråga ligger dock beslutet hos Migrationsverket.

.

Stefan Soderlund, Sundsvalls kommundirektör..
該 18 september skrev HBU till Stefan Söderlund och informerade om det blivande asylboendet i Holm och bad om hans syn som kommundirektör på etableringen som vi kände oro för. 該 2 oktober svarade han HBU och skulle informera sig i ärendet..
.

Idag säger kommundirektören till Sundsvalls Tidning och Sveriges Radio att Sundsvalls kommun tycker att Holm en olämpligt plats för ett asylboende av flera skäl. Människor med trauman bör få så goda förutsättningar som möjligt. Det bör bland annat finnas en service. Att bygga upp infrastruktur är inte hanterbart för ett tillfällligt asylboende.

7/11 松茲瓦爾Tidning: “在霍爾姆沒有庇護住宿”

SR’s hela intervju med kommundirektören Stefan Söderlund (在時間 03:19:18).

Länsnyheterna om asylboende i Holm (在時間 02:12).

7/11 SR Länsnyheterna: Sundsvalls kommundirektör vill stoppa asylboende

發表評論

您的電子郵件地址不會被公開. 必填項已被標記為 *