在霍尔姆的Vallen在明媚的春光里的对手会议!

霍尔姆斯SK.Indals IF.Imorgon är det böndernas kamp om vilken klubb som får kalla sig skogens konung. Holm och grannarna Indal fråntok-sia älvainviger på lördagen 12:00 gräsmattan på Holmvallen under strålande sol i vårvärmen.
热烈欢迎!

Inte bara match
Ej att förglömma oavsett intresse för den glänsande fotbollen, är att serveringen självklart är öppen! 来, träffa folk och köp en hamburgare eller kaffe.

Ett roligt sätt att stödja föreningslivet i Holmholmssk.se/g5
Inte mindre är det ett lysande tillfälle att analysera förmågorna i laget och delta i åretsGuldfemman-tävling”. Du väljer ut fem spelare i laget som du tycker ser extra lovande ut, sedan är du med i en tävling om finfina priser, t.ex. EN英超匹配埃勒恩musikal. Broschyrer för tävlingen kommer att finnas på Holmvallen. Det går även att läsa om årets lag och göra en rad direkt här på internet; holmssk.se/g5 (pris: 160 KR)

Nya spelare i årets Holm-trupp

En av de nya spelarna i år är Jesper Eliasson, en Holm-son och hemvändare till klubben. Här är en kort intervju inför säsongen vid gårdagens första grästräning på Holmvallen.

发表评论

您的电子邮件地址不会被公开. 必填项已被标记为 *