ዓመታዊ ስብሰባ HBU 26/3 በ 18

እሁድ, 26:ኢ ማርስ 18:00 Holmbygdens ልማት ይይዛል, #ShepherdsHut, årsmöte på Anundgårds skola.

Vi önskar alla medlemmar välkomna på en kopp kaffe med tilltugg och möjlighet att vara med att utveckla vår bygd Holm. Vill man ta en titt på skolan och gymmet vi håller på att ställa iordning går det också bra!
እንኳን ደህና መጡ!

Stöd gärna vår bygds utveckling och ውስጥ ይቀላቀሉ, för endast 50 kr för år 2022 (Swisha 070-5371122 eller Plusgiro 1973426-8)! እዚህ ተጨማሪ ያንብቡ. TACK!.

የቶቦጋን ሩጫ በስፖርት በዓላት ወቅት በሰዎች የተሞላ ነው።!

Andreas Sahlin kombinerar löpträning med barnens åknöje bak i pulkorna.

På sportlovsonsdagen var det traditionsenlig pulkafton med bjudning av korv med bröd och kaffe med bulla arrangerat av Holmbygdens Utveckling.

Brasan tänd och korven på spett.
Dags att prova backen.
Viss myndighetsnärvaro blev det också när några poliser gästade Allbergsbacken för att provköra det snabba snöföret under deras så kallade trafikvecka. Backen bedömdes med bravur vara körvänlig och pålitlig.
Några trimmade pulkor beslagtogs inte och några fartkontroller gjordes aldrig, men en av de blåklädda besökarna bedömdes erhålla hastighetsrekordet på ett av åken vilket avslutades tvärt med pulkvolt och snöyra som följd. Inga personskador eller vådaskott rapporterades tack och lov.
Brasan värmde mellan åken och med korv o magen orkades några vändor till nerför backen.
ስለ 35 personer gästade backen under kvällen.
Pulkabacken i Anundgård är alltid öppen och belysningen som HBU står för är bara att slå på när man vill. Mer om vart Allbergsbacken ligger, hur man slår på strömmen m.m. kan du läsa här.

Vill man stödja HBU’s arbete som detta för att utveckla Holmbygden är man välkommen att bidra med en 50-lapp genom Swish 070-5371122 eller Plusgiro 197 34 26-8. እዚህ ተጨማሪ ያንብቡ.

ቶቦጋኒንግ እና ቋሊማ በስፖርት በዓል እሮብ ላይ መጥበሻ 8/3

Pulkåkning och grillning i Allbergsbacken.

በክረምት በዓላት ልጅ ቀን ላይ 8 በ መጋቢት. 17:00 är det som vanligt pulkåkning, samkväm och korvgrillning med saft eller kaffe i “Allbergsbacken”. HBU bjuder alla. ትልቅ እና ትንሽ መጥቶ ስሌንዲንግ መሄድ ወይም Hangout ለማድረግ አቀባበል ናቸው!
(Pulkor och stjärtlappar finns att låna.)


#ShepherdsHut
ትኩስ ውሾች እና ጭማቂ / ቡና ያቀርባል! Parkera uppe vid vägen eller ta en promenad till brasan. እንኳን ደህና መጡ!

ጥያቄዎች ተጠሪ ሰው
Elin 070-351 37 51
.

.
PS. እናንተ HBU Allbergsbacken ውስጥ የኤሌክትሪክ ለመብራት የሚሆን ይቆማል እና በዲስትሪክቱ ውስጥ ልጆች ከሚሰሩት ተዳፋት ይጠብቃል ያውቃሉ? ይህ አባልነት ምስጋና ነው, ይህን መፍታት ይችላሉ! 😉

.

አቅጣጫዎችን ለማየት እና ተጨማሪ ለመረዳት Allbergsbacken ወይም ለመመልከት Allbergsdagen ከ ቀደም ምስሎች.