افتتاح صالة هولم الرياضية عندما تفتح الجمعية أبواب مبنى المدرسة!

På lördag slår Holms nya gym och aktivitetscenter upp dörrarna!

الوقت 12:00 på lördag 27’e maj är det invigning av Holms gym och aktivitetscenter. Fram till klockan två håller vi öppet hus i skolbyggnaden! Passa på att spana in lokalerna, provträna med våra redskap och maskiner, spela bordtennis eller kubb m.m. Kaffe och bubbel med tilltugg serveras! ☕🍾🥂
Det kommer att finnas möjlighet att köpa gymkort/blipp”, så att man kan komma in i skolan och gymma eller nyttja gympasal och andra faciliteter när man vill dygnet runt.

UPDATE! Här hittar du vår nya sida med priser och hur du köper gymkort.
Holmbygden.se/gym

Nu är alltså äntligen vår första del av utbudet i vår anrika och fina skolbyggnad redo för att slå upp dörrarna för allmänheten. Ett lokalt gym och aktivitetscenter lokalt i bygden! Hit är man välkommen dygnet runt med sin egna lillablippoch träna eller utnyttja gymnastiksalen med bland annat bordtennisbord, yogamattor, innebandy och inomhusboule.

Vi i föreningen Holmbygdens
Utveckling och Idrott
har försökt att ordna de vanligaste och populäraste redskapen och motionsutrustningen, men är det något du saknar eller önskar är vi givetvis öppna för förslag att ordna det så att det blir så bra som möjligt! Har du gymprylar eller vet av fritidsutrustning som skulle göra bättre nytta i lokalerna, får du gärna hojta också! Här på hemsidan kommer vi även att öppna en egen sida med information och gymkortspriser med mera.

Bakgrund kring skolbyggnaden
Skolgången stängde i Anundgårds skola 2012 och sedan dess har den stått mestadels tom i drygt ett decennium. Ifjol våras blev det dock klart att föreningen fick ta över skolan från Sundsvalls kommun, vilket vi tycker är en jättefin glesbygdssatning av kommunen! ❤️ Läs tidningsreportage och kommentarer.
Sedan dess har det under året hänt väldigt mycket bakom kulisserna i och kring byggnaden. Hittills har det hållits ett tjugotal möten om bl.a. byggnaden, årsmöten, föreningsträffar, om en hälsocentralsfilial i byn och en eventuell planerad ny vindkraftsutbyggnad. Byggnationer såsom renovering av gymlokal, installation av bergvärme, markarbeten och storstädning av lokalerna har också skett för att få en fin och fungerande bygdegårds, aktivitets- och samlingsplats i bygden. Ambitionen är att byggnaden skall komma Holmbygden, byborna och andra som vill vistas här till så nytta och på så många sätt som möjligt.

Om Du också vill engagera dig på något sätt, ordna med aktiviteter kring skolan, har idéer eller vill delta i föreningslivet är du välkommen med, kontakta gärna oss!

ترحيب!
Holmbygdens Utveckling och Idrott

ترك الرد

لن عنوان بريدك الالكتروني ينشر. الحقول المطلوبة *