HSK “Gold Femman” geschlossen

Gold Femman.Holms SK’s guldfemmantävling är avgjord och resultatet blev ca. 8000 kr till klubben. Första priset i tävlingen gick till Ing-Marie Nordberg med lagetIng-Maries guldgossar”.

Förr i tiden var det bingo som gällde på Vike skola vilket senare avlöstes med Bingolotto hemma i sofforna. Det är ingen hemlighet att det är en stor utmaning att få ekonomin att gå ihop i föreningen. I år provade Holms Sportklubb en ny variant för att få klirr i klubbkassan – “Gold Femman”. En tävling med möjlighet att sätta en slant på laget med möjlighet att vinna en fotbollsresa eller något annat nöjesevenemang. Målet var att tjäna pengar och samtidigt kunna öka intresset runt föreningen och matcherna.

Förstapriset kammades hem av Ing-Marie Nordberg. Ett presentkort på 4000 kr till en fotbollsresa eller annat nöjesevenemang. Andrapriset gick till Niklas Wikholm som får äran att gå in gratis och få titta på alla hemmamatcher under 2014. Tredjepriset var ett presentkort på 300kr på Österströms Herrgård och vanns av Bo Kull. Den största vinnaren var dock Holms Sportklubb. Slutsumman för intäckterna blev 7750 kr till föreningen från alla supportrar. Pengar som t.ex. kan användas till ett fotbollsläger, träningskläder eller mera luft i matchbollarna.

HSK tackar alla medverkande supportrar som bidragit under den gångna säsongen!
Läs mer och se hela prispallen på holmssk.se/alaget.

Lassen Sie eine Antwort

Ihre Email-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *