Frühlingssonne, målkalas und Schmerzen an Holm Böschung

Ambulanstransport från Holmvallen efter en hård ihopspark på planen.Holms benknäckargäng från skogarnahar det ibland sagts, men skämt-o-sido var det idag en olycklig ihopspark som resulterade i ett benbrott för en utav spelarna ur gästande Indals IF.

Holmpubliken slöt upp mangrant vid årets hemmapremiär och genrep inför seriestarten. Det var ett efterlängtat möte mellan grannsocknarna Holm o Indal som ägde rum på Medelpads tidigaste och kanske mest välskötta gräsarena – Holmvallen.

Efter några års dvala har Indal återigen lyckats mobilisera ett herrfotbollslag. En efterlängtad comeback i seriesystemet. Flera i Indalslaget har tidigare lirat i Holmtröjorna och idag var ett trevligt återseende. Holm-pojkarna kopplade dock greppet ganska snart och slutresultatet blev hela 8-0.
.

Holmpubliken bjöd till med sin naärvaro och handlade i kiosken,Bortsett från fina fotbollsprestationer var den mangranna uppslutningen bland holmborna på läktaren dagens absoluta höjdpunkt. Fler och flerpå byninser nöjet av att kombinera fotbollsdrama med att träffa folk och köpa sig en god rykande kopp kaffe eller hamburgare.
.

Underbensfraktur vid ihopspark (arkivbild).Ett olyckligt inslag i matchen blev dock en hård ihopspark mellan Henrik Lindblom i Holmtröjan och Magnus Persson ur Indals IF. Leider hatten die Ergebnisse Anlage mit einem doppelten Bruch von Magnus und den Krankenwagen gerufen werden. Mit der Hoffnung auf eine schnelle Heilung danken gutes Spiel Inselchen und wünschen Indalingarna Glück mit diesem Fußball-Jahr.

Holm Jungen preppade die Saison mit lagfest für Serie..
Holm Jungen feierten den Sieg und geschliffene Zusammenhalt für die Serie mit Grillen und Jovialität “fallen” nach dem Spiel.

Lesen Sie den Spielbericht des Verfahrens bei holmssk.se/alaget.
.

Lassen Sie eine Antwort

Ihre Email-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *