Großes Treffen für alle in Holm mit Kaffee und Informationen aus dem Vereinsleben

Investors Day 19/10 bei 19 inbjuds alla som bor och vistas i Holm till höra om vad som händer i bygden och komma med egna idéer! På Anundgårds skola håller Holms föreningar och organisationer en träff där alla är välkomna att lyssna, ställa frågor och komma med förslag. Syftet är att informera, engagera och hitta fler samarbeten inom bygden.

Respektive Verbindung i Holm kommer att berätta om deras verksamhet och vad de har på gång. Dessutom får man gärna komma med förslag om vad som önskas mera eller sådant man själv skulle vilja utveckla. Det ges även möjlighet att kolla in de nygamla skollokalerna och gymmet.

Kaffee serviert!

Värdar och initiativtagare till träffen är Holm Hembygdsförening,
Holm's Sports Club und Holmbygden's Development

Lassen Sie eine Antwort

Ihre Email-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *