You’re the One” – Ny singel av Jessica Falk hylla kärleken


Ny singel av Jessica Falk från Holm.

Mötet med countrystjärnan Garth Brooks ledde till skapandet av den gripande låten You’re the Oneav Jessica Falk i samarbete med musiklegenden Bobby Wood. Nu finns låten att lyssna här nedan via Spotify eller med musikvideo via Youtube.

Från pressreleasen:
You´re the One är resultatet av det unika samarbetet mellan Jessica Falk och den
välrenommerade musikern och låtskrivarlegendaren Bobby Wood. En mentor och
nära vän till både Elvis Presley und Garth Brooks. Wood kontaktade Jessica efter
hennes första studioinspelning i Nashville 2010. Samarbetet har resulterat i djup
vänskap och många låtar, denna gång en känsloladdad ballad som de hoppas beröra
lyssnare på djupet.

Bobby Wood om Jessica; Writing with Jessica is always a pleasure. I am also amazed when I hear her beautiful voice. Takes me back to the soulful sounds of Memphis. Thanks, Jessica, for allowing me into your world, one song at the time.

You´re the Oneär en hyllning till kärleken, och dess kraftfulla melodier och text skapar en tidlös ballad. Texten symboliserar hur kärleken får oss starka och även om vi förlorat någon nära, so leben die Erinnerung und die Liebe in uns weiter. ”Even when you´re gone, I´m never alone. I just close my eyes and you´re right here with me”Musikvideon, producerad av artisten Erik Linder, förstärker låtens budskap och släpps samtidigt som singeln. Låten är inspelad, mixad och producerad av Jessicas långvariga samarbetspartner Scott Baggett, aktad musiker och producent i Nashville.

Lyssna via Spotify:

Lassen Sie eine Antwort

Ihre Email-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *