Årsmöte HBU 26/3 ĉe 18

Dimanĉe, 26:e mars 18:00 håller Holmbygdens Utveckling, HBU, årsmöte på Anundgårds skola.

Vi önskar alla medlemmar välkomna på en kopp kaffe med tilltugg och möjlighet att vara med att utveckla vår bygd Holm. Vill man ta en titt på skolan och gymmet vi håller på att ställa iordning går det också bra!
Bonvenon!

Stöd gärna vår bygds utveckling och aliĝi en, för endast 50 kr för år 2022 (Swisha 070-5371122 eller Plusgiro 1973426-8)! Legu pli tie. TACK!.

Fullt ös i pulkbacken under sportlovet!

Andreas Sahlin kombinerar löpträning med barnens åknöje bak i pulkorna.

På sportlovsonsdagen var det traditionsenlig pulkafton med bjudning av korv med bröd och kaffe med bulla arrangerat av Holmbygdens Utveckling.

Brasan tänd och korven på spett.
Dags att prova backen.
Viss myndighetsnärvaro blev det också när några poliser gästade Allbergsbacken för att provköra det snabba snöföret under deras så kallade trafikvecka. Backen bedömdes med bravur vara körvänlig och pålitlig.
Några trimmade pulkor beslagtogs inte och några fartkontroller gjordes aldrig, men en av de blåklädda besökarna bedömdes erhålla hastighetsrekordet på ett av åken vilket avslutades tvärt med pulkvolt och snöyra som följd. Inga personskador eller vådaskott rapporterades tack och lov.
Brasan värmde mellan åken och med korv o magen orkades några vändor till nerför backen.
pri 35 personer gästade backen under kvällen.
Pulkabacken i Anundgård är alltid öppen och belysningen som HBU står för är bara att slå på när man vill. Mer om vart Allbergsbacken ligger, hur man slår på strömmen m.m. kan du läsa här.

Vill man stödja HBU’s arbete som detta för att utveckla Holmbygden är man välkommen att bidra med en 50-lapp genom Swish 070-5371122 eller Plusgiro 197 34 26-8. Legu pli tie.

Pulkåkning och korvgrillning på sportlovsonsdag 8/3

Pulkåkning och grillning i Allbergsbacken.

En vintro ferioj filo tago 8 marto ĉe. 17:00 är det som vanligt pulkåkning, samkväm och korvgrillning med saft eller kaffe i “Allbergsbacken”. HBU bjuder alla. Grandaj kaj malgrandaj estas bonvenaj veni kaj iri Sledding aŭ nur ak!
(Pulkor och stjärtlappar finns att låna.)


HBU
proponas varmaj hundoj kaj suko / kafo! Parkera uppe vid vägen eller ta en promenad till brasan. bonvenon!

Kontaktulo por demandoj
Elin 070-351 37 51
.

.
PS. Ĉu vi sciis ke HBU signifas lumigita elektra en Allbergsbacken li ankaux faru deklivoj kurante por la infanoj en la distrikto? Tio estas danke al via membriĝo, vi povas solvi ĉi tiun! 😉

.

Vidu direktoj kaj lerni pli pri Allbergsbacken aŭ spekti pli fruaj bildoj el Allbergsdagen.