Indals SI – Holms SK. esta noche en vivo Miércoles 18,30


Partido de la directo Día! Asegúrese de que tiene la mejor calidad del engranaje en la parte inferior derecha. En caso de cualquier problema técnico, tratar en cambio de canal de HSK holmssk.se/youtube.

Ikväll kl 18,30 blir det derby på Härevallen i Indal. Matchen sänds live här på Holmbygden.se !

Efter sommaruppehållet har Holm kommit ut med en bortavinst mot Viskan och senast en hemmaförlust mot Alnö. Holm står på en fjärdeplats i tabellen och nu ställs man mot tabelltvåan Indals IF (f.d. konkursade Granlo BK ). Tufft motstånd och bortaplan ikvällmen Holmlägret har visat sig från sin ljusa sida under träningarna på sistone med en mycket stark och stor uppslutning. De gamla HSK-rävarna Patrik Mattsson och Krister Lind, som även medverkade mot Viskan och Alnö, har gjort comeback efter några års uppehåll. Kristers resoluta brytningar på öppna ytor och Mattsson kraftiga tillslag är välkomna förstärkningar i truppen! Ikväll kan allting hända!

Holms SK kommer till Härevallen med följande trupp: 30.Andreas Kotermajer 2.Kristian Karlsson 4.Krister Lind 5.Johan Hallström 6.Oscar P G Palmqvist 7.Patrik Mattsson 8.Yonas Khlwelki de Ye 9.Olle Nordberg 10.Niklas Wikholm 11.Gebremeskel Elias 12.Kenneth Lindberg 14.Eskil Nordberg15.Linus Frisk 16.Robin Holmlund 18.Daniel Selin 19.Peter Lind 20.Marcus Smedman 21.Claudio Moraga.

próximo partido: Holms SK – Matfors SI 2. domingo 26 Agosto. 14:00 Holmvallen

alineación, anuncios de los partidos y resultados, el texto en cada partido, gratis aquí!

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicado. Los campos obligatorios están marcados *