Siéntase libre de dejar uno pequeño lista de calendario para cualquier evento o evento por venir 1000 Siéntase libre de dejar uno pequeño lista de calendario para cualquier evento o evento por venir 2040

Idag finns redan 65 vindkraftsverk i Holmbygden och med planerade kan det bli totalt 220 verk inom 2-3 mils radie från Holms kyrka. Vindparkerna Långåsen och Högsvedjan ligger dessutom beläget särskilt illa till vilket beskrivs närmre i yttrandet till Sundsvalls kommun.

Det har varit en stor uppslutning med över 1000 insamlade namnunderskrifter om ettNej till nya vindparker på Långåsen/Anundgårdsåsen och Högsvedjan“, som nu lämnas till kommunstyrelsen tillsammans med synpunkter på Översiktsplan 2040.
Långåsen (Anundgårdsåsen) och Högsvedjan är de två nya vindparker som i kommunens Översiktsplans föreslås söder om Holmsjön och vid Navarn-Hullsjön.

Namninsamlingen har gjorts i Holm och Norra Stöde bland boende, sommargäster, turister och andra som berörs i området.

Därtill har ytterligare flertalet personer och föreningar skickat in sina synpunkter på byggplanerna via kommunens e-tjänst för Översiktsplan 2040.
(Alla med synpunkter kan skicka dem direkt som underlag till kommunens beslut. Sista dagen för att lämna synpunkter är 30/9 2021, leer más aquí.)
.

Nedan kan du läsa de synpunkter som nu lämnas med namninsamlingen som remissvar till Sundsvalls kommun.

Föredrar du att läsa via pdf eller skriva ut dem kan du göra det este.

1

2

3

4

5

6

7

8


9

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicado.