Rallye retour à Holm samedi


Det var ett par år sedan, men på lördag är åter Rallyt tillbaka över Kallbäcken, eller kanske mera känt som Lillsjövägen mot Åsen. Selon väderkurvan blir det solsken och ett par minusgrader. En perfekt dag på skoter med eldstad och grillkorv vid sidan av vägen för att titta på rallybilarna som swishar förbi.

Lördagens rally den 16/2 är en viktig delsträcka i tävlingen Stjärnsvängen. Första föråkare kommer ca 12.45 och första tävlande ca 13.15. Starten går frånÅsenhålletoch hela 70 bilar är anmälda. Startfältet tar ca 1,5 timme att passera.

Var vaksam på funktionärers anvisningar och stå ej på farliga ställen. Det finns anslag vid start och mål om detta! Det är bra att vara ute i tid så att man hinner ta plats innan.

Ett populärt ställe med bra sikt har ofta brukat vara ungeför mitt emot båtrampen vid Anundgårdssjön, ovanpå höjden i kurvan. Var vaksam vid ev. korsande av vägen!

Startlista och mera information
www.proffsteknik.se/rally.

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publié.