Aros certification Energy AB menti au Conseil des migrations dans l'application

Pensionärshemmet belyses på nytt.dernières nouvelles:
10/10: Det står idag klart att Aros Energideklarationer AB ljugit om väsentliga uppgifter i deras ansökan för det tillfälliga asylboendet i Anundgård, Chêne vert. Migrationsverket har således godkänt dem i tilldelningsbeslutet på falska grunder.


Sveriges Radio intervjuar advokat Michael Sterner som företräder Aros Energideklarationer AB om hur de till 35% “räknade felom boendeplatser i deras ansökan. Detta trots att de vid ansökningstillfället av Migrationsverket hade fått preciserat exakt vad som krävdes. De hade bl.a. räknat med att husera flyktingar i källarutrymmen och där en barnfamilj redan idag bor.
10/10 SR: Femtio färre platser för asylsökande än beräknat
10/10 ST: Felsräkning ger färre platser

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publié.