HBU mis toutes les réunions, activités de l'association et les appels à la distanciation sociale et de nous entraider

nous, dans la planche, veulent assumer la responsabilité dans le développement autour de la couronne et met en place par le présent / reporter l'assemblée annuelle de HBU qui était prévu pour 23/3 et toutes les autres activités de l'association proche avenir. Nous présenter une nouvelle date ou tout autre format numérique de la réunion. Cela permet de réduire la rencontre sociale inutile et éviter la propagation de l'infection. En même temps, nous exhortons tout le monde à prendre cela très au sérieux! Att vara rädda om sig själva och varandra!

Att tvätta händerna ofta och framförallt social isolering är det bästa sättet att undvika smitta. Ingen har smittats eller kommer att smittas som inte utsätts för viruset, det säger sig självt.

Detta är en riktig kris och tänk inte längre attdet kommer inte hit”. För det har det redan gjort och snart kanske första dödsfallet också! Stor del av Holmborna är äldre och tyvärr i den största riskgruppen med sämre prognos.

(Jag jobbar själv inom vården och krisen eskalerar för varje timma i landet med slut på skyddsutrustning och brist på personal. Vi tillverkar redan skyddsvisir av kontorsmaterial osv. Dödsstalen kommer snart att stiga lavinartat och vi kommer snart att börja prioritera vilka som får vård eller lämnas att dö. Ålder och sämre hälsa har prioriterats lågt i andra länder. Detta säger jag inte för att skrämmas utan för att låta allvaret tydliggöras. Så ser situationen redan ut i länder som har hunnit längre än oss. Vi kommer troligtvis inte vara ett undantag, men jag hoppas jag har fel!)

Så var rädda om er och hjälps åt! Utnyttja fördelen med att bo i glesbygden, känna sina grannar och kanske vara lite mera förberedda på katastrofer. Stanna hemma och undvik sociala sammanhang i möjligaste mån. Se på TV/serier/filmer, spela dataspel, pimpla, fota naturen, ta promenader och joggingturer, åk skoter och skidor, grilla korv, åk pulka, gör fler barn till bygden, ring istället för att hälsa på, skjut upp möten/sammankomster, åk inte till hälsocentral eller sjukhus med feber och hosta utan att ringa först, handla åt varandra istället för att åka tillsammans och lägg ut i Holm-gruppen här på Facebook om du behöver hjälp med något.

Vi håller ihop.

Med omtänksamma hälsningar ❤️
Développement Appliance Holm,
genom ordf. Niklas Wikholm

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publié.