Följ Holmbygden.se

À propos de Holmbygden.se
Syftet är att hemsidan skall vara en portal till bygden Holm
Läs mer om hemsidan Holmbygden.se.


Calendrier de district Holm – detta händer i och kring Holm (skriv i kalendern)
Kalenderposter visas alltid till höger när startsidan öppnas och ger en snabb överblick över vad som närmst är på gång. Nedan ser du kalendern i ett större format, du bläddra fram senare händelser och skriva ut. Har du en egen digital kalender i din dator eller mobil är det praktiskt att lägga till Holmbygdens kalender i denna.
Här kalendern i olika format:

Du kan även bädda in kalendern nedan i din webbplats eller blogg med outil ici.


Lägg till en händelse i kalendern? Har du skickat in ett nyhetsförslag?
Lägg gärna in ett evenemang eller händelse i Holmbygdens kalender. un nyhetsförslag kan ta lite tid att lägga ut och behöver eventuellt samsas med andra nyheter. Att lägga in en kalenderpost är ett bra komplement och går väldigt snabbt. I regel kommer den upp nästan direkt.

Det går snabbt och enkelt att lägga till en post i Holmbygdens kalender.
Fyll i dina uppgifter i fältet och skicka.
.
* = (obligatoire)
Komplettera gärna med ett nyhetsförslag (nouvelle fenêtre) för förstasidesanslag och mera info.

E-mail- la liste de téléphone et – skriv upp dig du med!
Vi har upprättat en lista för att kunna göra särskilda utskick med information. Skriv upp dig du med för att få information från möten och få veta vad som händer. Lire la suite ici.


För dig som använder Facebookgå med i “Chêne vert”.

Ett snabbt och enkelt sätt att få Holm-information att gå med i gruppen “Chêne vert” Facebook. Det är bara att söka “Chêne vert” i rutan längst upp när du loggat in på facebook, klicka på gruppen och gå med. lien direct cette.
Ett bra sätt att hjälpa oss att marknadsföra hemsidan och Holmbygden är använda dig av våraGilla”- et “envoyer”-knappar som finns här och var på hemsidan – t.ex. dessous.
[fb-like-button]

Facebook-evenemang i Holmgruppen. Skapa gärna ett för dina arrangemang.

Använder facebook är du är även hjärtligt välkommen att skapa ett evenemang i Holmgruppens evenemangskalender. På så vis ser alla Holmare på facebook snabbt vad du har på gång. Klicka här för Holm-gruppens evenemang.


Gör Holmbygden.se till din startsidasnabblänk här (för Internet Explorer)
Se vad som händer i Holm när du startar din webbläsare. Längs högerkanten hittar du alltid aktuellt väder och senaste nyheter från STNordvästra och Holms SK m.m.


Följ Holmbygden.se med nyhetsflödet RSS

Vill du prenumerera på nyheter från Holmbygden.se i din RSS-läsare använder du dig av adressen: https://www.holmbygden.se/feed/

Vi har även ett RSS-flöde för alla kommentarer och gästboksinlägg på hemsidan: https://www.holmbygden.se/comments/feed/

Holmbygdens kalender ovan finns också i RSS-fomat:
http://google.com/calendar/feeds/holmbygden@gmail.com/public/full

Hitta RSS-läsare à Android ou iphone.

Vad är RSS?
RSS-flöden är egenligen en form av en enkel kortfattad liten nyhetstext, med en länk till själva nyhetskällan om man vill läsa mer. RSS är smidigt om man t.ex. vill hålla sig uppdaterad med flera nyhetskällor samtidigt eller länka rubriker från andras hemsidor, liksom här på Holmbygden.se längs den högra sidan.

I de flesta webbläsare och mobiltelefoner finns idag olika möjligheter att prenumerera nyheter i form av RSS-webbflöden (“Really Simple Syndication“). Man kan öppna RSS-flöden som en vanlig hemsida eller använda särskilda RSS-läsare med funktioner att notifiera dig när när någon nyhet kommit.

Du kan alltså prenumera på nyheter från Holmbygden.se genom att skriva in adressen https://www.holmbygden.se/feed/ i din RSS-läsare eller webbläsare.