Love Melander tampil nganggo trik sulap ing Gimåfors 10/9


ing 10 September ing 18 Love Melander tampil ing Gimåfors. Aja manawa kanggo Book Tabel, kanggo loro nedha bengi lan nuduhake, liwat Gimåfors Bygdegårdsförening.

Hubungi Rut-Marie ing 072-2169059 utawa rut-marie@hotmail.com.

sambutan!

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.