Årsmöte HBU 26/3 에 18

일요일, 26:전자 화성 18:00 håller Holmbygdens Utveckling, HBU, årsmöte på Anundgårds skola.

Vi önskar alla medlemmar välkomna på en kopp kaffe med tilltugg och möjlighet att vara med att utveckla vår bygd Holm. Vill man ta en titt på skolan och gymmet vi håller på att ställa iordning går det också bra!
Hjärtligt välkomna!

Stöd gärna vår bygds utveckling och 가입, för endast 50 kr för år 2022 (Swisha 070-5371122 eller Plusgiro 1973426-8)! 자세히 읽기. TACK!.

Fullt ös i pulkbacken under sportlovet!

Andreas Sahlin kombinerar löpträning med barnens åknöje bak i pulkorna.

På sportlovsonsdagen var det traditionsenlig pulkafton med bjudning av korv med bröd och kaffe med bulla arrangerat av Holmbygdens Utveckling.

Brasan tänd och korven på spett.
Dags att prova backen.
Viss myndighetsnärvaro blev det också när några poliser gästade Allbergsbacken för att provköra det snabba snöföret under deras så kallade trafikvecka. Backen bedömdes med bravur vara körvänlig och pålitlig.
Några trimmade pulkor beslagtogs inte och några fartkontroller gjordes aldrig, men en av de blåklädda besökarna bedömdes erhålla hastighetsrekordet på ett av åken vilket avslutades tvärt med pulkvolt och snöyra som följd. Inga personskador eller vådaskott rapporterades tack och lov.
Brasan värmde mellan åken och med korv o magen orkades några vändor till nerför backen.
Cirka 35 personer gästade backen under kvällen.
Pulkabacken i Anundgård är alltid öppen och belysningen som HBU står för är bara att slå på när man vill. Mer om vart Allbergsbacken ligger, hur man slår på strömmen m.m. kan du läsa här.

Vill man stödja HBU’s arbete som detta för att utveckla Holmbygden är man välkommen att bidra med en 50-lapp genom Swish 070-5371122 eller Plusgiro 197 34 26-8. 자세히 읽기.

Pulkåkning och korvgrillning på sportlovsonsdag 8/3

Pulkåkning och grillning i Allbergsbacken.

겨울 휴가 아들의 날 8 3 월. 17:00 är det som vanligt pulkåkning, samkväm och korvgrillning med saft eller kaffe i “Allbergsbacken”. HBU bjuder alla. 크고 작은 와서 썰매를 이동하거나 놀러 오신 것을 환영합니다!
(Pulkor och stjärtlappar finns att låna.)


HBU
핫도그와 주스 / 커피 제공! Parkera uppe vid vägen eller ta en promenad till brasan. 환영!

질문에 대한 담당자
Elin 070-351 37 51
.

.
추신. 당신은 HBU이 Allbergsbacken 전기 조명의 약자 지역에있는 어린이를위한 실행 슬로프를 유지하는 것을 알고 계십니까? 이 회원 덕분에, 당신은이 문제를 해결 할 수 있습니다! 😉

.

지시 사항을 참조에 대한 자세한 내용은 Allbergsbacken 또는 시청 Allbergsdagen에서 이전 이미지.