နှစ်ပတ်လည်အစည်းအဝေးကို HBU 26/3 တွင် 18

တနင်္ဂနွေတွင်, 26:e mars 18:00 håller Holmbygdens Utveckling, #ShepherdsHut, årsmöte på Anundgårds skola.

Vi önskar alla medlemmar välkomna på en kopp kaffe med tilltugg och möjlighet att vara med att utveckla vår bygd Holm. Vill man ta en titt på skolan och gymmet vi håller på att ställa iordning går det också bra!
ကြိုဆိုပါတယ်!

Stöd gärna vår bygds utveckling och အတွက် join, för endast 50 kr för år 2022 (Swisha 070-5371122 eller Plusgiro 1973426-8)! ဒီမှာပို Read. TACK!.

Fullt ös i pulkbacken under sportlovet!

Andreas Sahlin kombinerar löpträning med barnens åknöje bak i pulkorna.

På sportlovsonsdagen var det traditionsenlig pulkafton med bjudning av korv med bröd och kaffe med bulla arrangerat av Holmbygdens Utveckling.

Brasan tänd och korven på spett.
Dags att prova backen.
Viss myndighetsnärvaro blev det också när några poliser gästade Allbergsbacken för att provköra det snabba snöföret under deras så kallade trafikvecka. Backen bedömdes med bravur vara körvänlig och pålitlig.
Några trimmade pulkor beslagtogs inte och några fartkontroller gjordes aldrig, men en av de blåklädda besökarna bedömdes erhålla hastighetsrekordet på ett av åken vilket avslutades tvärt med pulkvolt och snöyra som följd. Inga personskador eller vådaskott rapporterades tack och lov.
Brasan värmde mellan åken och med korv o magen orkades några vändor till nerför backen.
Cirka 35 personer gästade backen under kvällen.
Pulkabacken i Anundgård är alltid öppen och belysningen som HBU står för är bara att slå på när man vill. Mer om vart Allbergsbacken ligger, hur man slår på strömmen m.m. kan du läsa här.

Vill man stödja HBU’s arbete som detta för att utveckla Holmbygden är man välkommen att bidra med en 50-lapp genom Swish 070-5371122 eller Plusgiro 197 34 26-8. ဒီမှာပို Read.

Pulkåkning och korvgrillning på sportlovsonsdag 8/3

Pulkåkning och grillning i Allbergsbacken.

ဆောငျးရာသီအားလပ်ရက်သားရဲ့နေ့ရက်တွင် 8 မှာမတ်လ. 17:00 är det som vanligt pulkåkning, samkväm och korvgrillning med saft eller kaffe i “Allbergsbacken”. HBU bjuder alla. Stora som små är välkomna att komma och åka pulka eller bara umgås!
(Pulkor och stjärtlappar finns att låna.)


#ShepherdsHut
bjuder på korv med bröd och saft/kaffe! Parkera uppe vid vägen eller ta en promenad till brasan. ကြိုဆို!

မေးခွန်းများကိုနှင့်ဆက်သွယ်လူတစ်ဦး
Elin 070-351 37 51
.

.
PS. Visste du att HBU står för elbelysningen i Allbergsbacken och ser till att hålla backen igång för barnen i bygden? ဒါဟာသင့်ရဲ့အဖွဲ့ဝင်အဖြစ်မှကျေးဇူးတင်စကားဖြစ်ပါသည်, သင်ဤဖြေရှင်းလို့ရပါတယ်! 😉

.

Se vägbeskrivning och läs mer om Allbergsbacken သို့မဟုတ်လက်ပတ်နာရီ Allbergsdagen ကနေအစောပိုင်းကပုံရိပ်တွေ.

Holms Sportklubb နှစ်ပတ်လည်အစည်းအဝေး 26/2

Holms Sportklubb håller årsmöte söndagen 26/2 တွင် 17 ရှေးဟောင်း Holmvallen ပေါ်မှာ. Sedvanliga årsmöteförhandlingar och fika.

ကြိုဆို! /Styrelsen