Mobile bibliotheek zal niet opgeven

In de loop der jaren, Sundsvall Bibliotheek lopen zijn mobiele bibliotheek om district Holm een ​​keer per maand. Een paar jaar geleden maakte het bedrijf en ze nam de late 's nachts reizen, maar uitgebreid in ruil voor de tijd dat je op school waren Anundgård. Hoewel de school f.n. voert haar klassen in Liden, bokbbussen zal blijven Anundgård bezoeken – mobiele bibliotheek is voor iedereen Holmbor.

Plaats en tijd: Draaicirkel op school, woensdag 10.30-12.00. 10/10, 7/11, 5/12.
“De kwekerij is er nog steeds en we willen blijven een grote dienst aan degenen die wonen in het gebied te bieden en willen boeken te lenen”, zegt Janken Åkerström en Birgitta Ingebrand die werkzaam is bij de mobiele bibliotheek. “We hebben een toename van bezoekers die niet afkomstig zijn van school of kleuterschool gezien, dan hebben we uitgebreid de tijd”. ¨

Naast Anundgård stopt ook de bus naar SULA, Inclinatie, Sunnansjö, Vike, Loviken en nok. Wilt u de bus stopt bij één plaats? De bookmobile heeft genoeg tijd om rond Holmsjön. Dus je nodig hebt of suggesties over alle haltes, bent u van harte welkom om contact met ons op 060-19 18 28 of bokbussen@sundsvall.se.

De bookmobile is een rollende openbare bibliotheek beschikbaar voor alle burgers.
Het heeft ongeveer 3500 met titels op elke beurt in de vorm van romans, detective verhalen en boeken voor alle leeftijden. Er zijn audio boeken te lenen en een media jukebox waar je vrijelijk boeken in MP3-formaat kan downloaden. Het missen van de bus een boek dat u wilt lenen, kunt u, geen kosten, het bestellen bij een andere bibliotheek naar de volgende afslag.

Wilt u iets bijzonders te lenen?
Call bookmobile personeel of kinderen- en jongeren bibliotheek vooraf op 060-19 18 28. Dus we zijn er zeker van dat ze neem aan dat je wilt lenen. U kunt ook boeken van tevoren via e-mail bestellen: bokbussen@sundsvall.se Mist u lenerspas, zullen we het direct regelen, in plaats, in de bus.

Bookmobile tijdschema voor Holm, Liden, Kovland en Indal:
sundsvall.se/Uppleva-och-gora/Bibliotek/Bokbussen/Bokbussens-turlistor—NW /

Contact
Bookmobile:
070-660 42 32, bokbussen@sundsvall.se
Schuur- en jeugd bibliotheek:
060-191828, barnbiblioteket@sundsvall.se
Bibliothecaris Birgitta Ingebrand,
chauffeur / bibliothecaris Jan Åkerström.

Dit nieuwsbericht is gebaseerd op een ingediend
nieuwe voorstellen, die we dankbaar aanvaarden.

Stuur ons uw nieuws uitgevers hier met jou!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.