Bespreek de toekomst Holm bij een kopje

Nu på onsdag 21/11 19:00 är det ett nytt idé-möte om hur vi kan göra Holm mer levande. Kom och lyssna vad som är på gång i byn och kom med idéer. Als er niets anders, we drinken koffie en denken.

Lyssna på en inflyttningskonsult
På träffen kommer även Heico Basten, en inflyttningskonsult som jobbar med inflyttning och turism. Idag har han ett pågående projekt i Stödebygden och har därlotsatflera familjer att flytta in och fler är på gång. Ett liknande samarbete skulle kunna finnas i Holm också.

Sprid detta vidare till alla som kan tänkas vara intresserade och ta gärna med en vän!

Ett axplock av diskuterade punkter vid förra mötet på Holmvallen, Oktober 2012
VISA VAD SOM DISKUTERADES, klik hier.

 • De school vandaag? Daarnaast is het momenteel slapende p.g.a. een leraar die ontbreekt. Op dit moment is het ontbreken van een kind basis maakt het echter misschien wel de skolort is het beste op dit moment. Wat we wel weten is dat we meer kinderen nodig hebben (!) naar de school lopen en de kwaliteit te houden.
 • We moeten proberen vinden "ons ding" in Holm. Misschien is een smal gebied dat ons profiel, alsmede b.v.. Näsåker heeft Urkult festival en zetten hun wijk op de kaart.
 • We zouden beter zijn in werken tegen de gemeenschappelijke doelstellingen van het dorp, het creëert samenhang in Holm.
 • Kunnen wij een jaarlijkse byafest met een relatief smalle focus. t.ex. in Countryfestival.
 • Kan een winter regeling om iets te zijn? Ga aan de slag datum, de tijd van het jaar, In tegenstelling tot de zomer. Ideeën voor er.
 • Holm-cupen som den var drog relativt lite folk – mest spelare. Beter met lilla Holm Cup, veel ouders. Echter, zeer concurrerend met andere cups. Petanque wedstrijden gehouden tijdens de zomer werkt goed met de bezoekers en het gebruik van de snackbar.
 • Is Österströms district vereniging gebleven? Zal er een sportschool in Österström? Checkten de volgende vergadering.
 • Sommige nog steeds niet weet of Holmbygden.se. Flyers dient te geschieden en in brievenbussen rond de Holm. Flyer worden gemaakt met het oog op Holmbygden.se en de volgende vergadering te bevorderen. deze verordeningen in mailboxen.
 • De meeste zijn verhuisd naar Deep Pipe belangwekkend. Hoe is het? Mensen moeten worden aangetrokken district Holm in het algemeen ook.
 • Upprop i Holm! We moeten proberen om te gebruiken wat er op het dorp vandaag aan onze behoeften, t.ex. timmerman, tapijt lagen, schilder, Österströms Estate. Bedrijven op de Holmbygden.se/foretag. Meer zijn welkom om deze zo vrij om toe te voegen! Zal skrivaa op flyers.
 • Polen zijn ingehuurd in het dorp en ze hebben hier genoten. Zal nu terug te gaan naar Polen, maar geïnteresseerd zijn om te verblijven in Holm. Een nieuw zal bewegen daar nu. Er is behoefte om het gemakkelijker te huur in Holm maken. Het trekt mensen naar de latere fase worden permanente bewoners.
 • Er is altijd een wachtrij en er is altijd interesse om in te trekken "De nieuwe build". Er is behoefte aan huurwoningen. Jammer dat de "Senior thuis" en "Teacher's Housing" is slecht beheerd.
 • kunnen we fix tegenstander rust aan Holmsjö Butt bij de kruising met de bedoeling Holmsjön - "Gateway to Holm". Praat met de afdeling transport als het goed is om het kruispunt uit te breiden, waar al zeer veel beschikbaar. Kun je een bijdrage aan deze door de provinciale overheid. Het bekijken van de Traffic Authority van kansen voor de volgende vergadering.
 • Niets concreets is rond Affär'n te koop. Stakeholders zijn echter, maar niets is gekomen van een schot.
 • De status van de brandstofpomp besproken. Alexander wil houden, of iemand anders nodig zorgen voor het? Kollas voor de volgende vergadering.
 • We moeten naar Ljustorp praten over hoe zij hun pomp en op te slaan draaien in een collectief model. Tonen van contacten in Ljustorp voor Nostalgia vergadering.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.