Wil je een badmeester in Holm zijn?

OBS!
Houd deelname (me. 8 pers.) Thomas Åslin, ring / text: 070-191 04 99

Neem een ​​kans op zondag om. 13-17 Permanente educatie als u wilt een "Safety Car" of "Badmeester" geworden. U kunt dan in de lente 2013 kiezen om uw mobiele nummer te registreren. Dit is volledig optioneel en u bent niet verplicht om te helpen bij een ongeval, Maar heb je een kans!

.
De training wordt georganiseerd door Medelpads Rescue Association en is gratis. Holm komt samen met een aantal andere proeflocaties smslivraddare Holms hjärtstartare    nu i tjänst!Om op de voorhoede van de nationale expansie en verdere ontwikkeling van een systeem dat voorheen alleen op proef was in Stockholm.
Lees meer over SMSlivräddare.

opleiding omvat:

  • Merk
  • Weggooien het verkeersongeval
  • verdrinking incidenten
  • hart- & Reanimatie met AED

Wanneer er een ongeluk gebeurt in Holm of vermoedelijke hartstilstand als hierboven, SOS Alarm sturen een sms in het gebied dat het slachtoffer in. Is er iemand die zich heeft aangemeld en is in de buurt om hem een ​​sms en hebben de kans om te helpen.

Vaak is de eenvoudigste handelingen belangrijk, alleen dat ze snel gebeuren. Dit maakt het systeem zo belangrijk recht Holm p.g.a. dat bij een ongeval meestal gaat over. 20-60 minuten van het dichtstbijzijnde ambulance en reddingsdiensten.

Wil je een vrijwilliger veiligheid persoon?? Welkom bij Holm Vallen op zondag 16/12 kklok als 13.00-17.00 als, (minimiantal 8 st).
.

WIST U DAT HOLM heeft zijn eigen Defibrillators!? Lees eerdere artikelen:
Service/Emergency Informatie voor Holm
gemakkelijk te vinden door middel van “” op de top van de home page.
10/5 Demonstratie van de nieuwe defibrillator Holm 15/5!
22/5 Holm's defibrillator - nu in dienst!

Kontact met vragen:
Medelpads Rescue Association
Thomas Åslin, Fire Inspector / Inner Chain
070-191 04 99
thomas.aslin@sundsvall.se
www.raddning.info

Lees meer over het project, KLIK HIER.

Mensen op het platteland kan niet hetzelfde niveau van bescherming tegen ongevallen worden bereikt als mensen in stedelijke gebieden. de burgers van de gemeente moet "gelijke bescherming" tegen ongevallen en dit project is van plan om dit doel beter te bereiken.

1.1 achtergrond
Het platteland hebben minder bescherming tegen ongevallen dan stedelijke gebieden waar grote- en hulpdiensten krachten basis in gebieden met een hoge bevolkingsdichtheid. Zonder meer preventie en waardoor het vermogen van het maatschappelijk middenveld om eerste inzet dus niet bereikt delen van de Wet op het voorkomen van ongevallen.

doelstellingen
Betere bescherming tegen ongevallen op het platteland door middel van steun voor het individu.

1.2 Projektmål

  1. Het ontwikkelen van een concept voor de bescherming tegen ongevallen op het platteland. Het concept is gebaseerd op het kennen van de meest beschamende ongevallen op het platteland en maatregelen (begeleiding, informatie, toezicht etc.) te verminderen en het beheer van deze. Present conceptenidee for Management MRF oktober 2012.
  2. Kanalen zoeken waardoor het onderwijs en de informatie kan systematisch worden bediend, en door deze mensen te vinden die willen lokale "security mensen" te zijn (rekening houden met de naam voor deze mensen). Het aantal is afhankelijk van het belang en de omvang van de gemeenschap
  3. Tijdens de oktober-december 2012, de uitvoering van pilots op het concept van minimum 3-5 gemeenschappen in stedelijke gebieden op het platteland.
  4. Januari-februari 2013, evalueren van het project en de mogelijkheid om het werk in een duurzaam proces van de MRF en ontwikkelen van de FIP van gemeentelijke medewerkers bescherming tegen ongevallen te voltooien. De evaluatie moet ook de mogelijkheid om SMS alarmen of onder dergelijke die kan naar de "security mensen" evenals mogelijkheden worden verzonden in te voeren op verschillende locaties na van de vereisten criteria afgesproken (bijv. 30 Mijn bijdrage aan de lokale brandweer). Het werk is gebundeld in het rapport en gepresenteerd aan het management team MRF afgelopen februari 2013.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.