Rally terug in Holm op zaterdag


Het was een paar jaar geleden, maar op zaterdag is weer rally weer boven Kylmäoja, of misschien beter bekend als Lillsjö weg naar ridge. volgens weer curve blir det solsken och ett par minusgrader. En perfekt dag på skoter med eldstad och grillkorv vid sidan av vägen för att titta på rallybilarna som swishar förbi.

Lördagens rally den 16/2 är en viktig delsträcka i tävlingen Stjärnsvängen. Första föråkare kommer ca 12.45 och första tävlande ca 13.15. Starten går frånÅsenhålletoch hela 70 bilar är anmälda. Startfältet tar ca 1,5 timme att passera.

Var vaksam på funktionärers anvisningar och stå ej på farliga ställen. Det finns anslag vid start och mål om detta! Det är bra att vara ute i tid så att man hinner ta plats innan.

Ett populärt ställe med bra sikt har ofta brukat vara ungeför mitt emot båtrampen vid Anundgårdssjön, ovanpå höjden i kurvan. Var vaksam vid ev. korsande av vägen!

Startlista och mera information
www.proffsteknik.se/rally.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.