Registreer nu uw interesse voor glasvezel breedband!

Ny möjlighet för de som är intresserade att ansluta sig till bredband. vennootschap Bynet är kontaktade att gå vidare med det fibernät som hittills kommit ner till Jämtlandsgränsen väster om Sandnäset.

TILLÄGG FRÅN ARBETSGRUPP:
Arbetsättet finn presenterat på Bynets Hemsida.
Vi håller på att kolla intresset för Bredband tillsammans med Bynet (Projektledning+Inköp matrielm.m.). Det innebär att vi bildar en förening och bygger hela nätet själva, söker bidrag hos länstyrelsen..m.m. Insats på 200:- /intresserad varav 100:- är medlemsavgift i föreningen.Sedan startar projekteringen. Vi som blev utsedda att kolla intresset är Bernt Westman Gimåfors Fagerviksbyn,Göran Loviken Djupröra/Loviken,Stefan Maina Loviken Drevberget Vike . Max W Anundgård,Lars Erik Persson Österström Roland Hultman Hällingen.Vi har avstämningsmöte Onsdag kl. 18.30- 19.30. Bra om så många som möjligt har blivit tillfrågade till dess. Sprid budskapet!

Dagsläge i Loviken,Gimåfors, Fagerviksbyn 30st anmälda. Österström, Sjöändan 20st.
Inga exakta uppgifter ännu på Anundgård, Vike Djupröra, men intresse finns.

De som är intresserade kontaktar nedanstående senast onsdagen 19 Juni. Då kommer intresset i Holm att sammanställas till företaget Bynet.

contact
Stefan Maina 070 – 303 31 66
Roland Hultman 070 – 222 19 79
Max Wikholm 070 – 669 44 52
.

Varför skall jag ha fiber?

Förutom det självklara att man får snabbt, stabilt och framtidssäkert bredband finns det flera andra saker som talar för att du skall vara med oss och bygga vårt egna fibernätverk.

Vi kommer kunna få bättre telenät med IP-telefoni när ledningarna grävts ner.

Du får HD-tv hemma utan att stå på taket och justera antenner och paraboler, och ett kanalutbud som du kan anpassa efter dina önskemål.

Meer informatie over IP-telefoon, IP-tv en breedband genom att klicka i menyn till vänster, men läs gärna vidare för att se fler generella fördelar med att bygga vårt egna fibernät i området.

Fastighetens värde ökar

Värdet på din fastigheten ökar, speciellt i jämförelse med andra som väljer att inte vara med. De flesta använder redan idag internet dagligen. Med ett hus som har bästa möjliga teknikval för uppkoppling blir självklart mer intressant för husspekulanter. Även fritidshus får värdeökning. Det finns flera tjänster som man kan flytta med sig om man tillfälligt flyttar sitt boende till fritidshus, och kan man slipper dubbla kostander.

Tillsammans för bästa fibernätet

Man äger gemensamt sitt fibernät och det gör att man tillsammans kan handla upp bra tjänster för att få ett bättre pris.

Vi ser tillsammans till att fibernätverket som finns i vårt område är av bra kvalité och når alla som vill vara med, även om det är långa avstånd till fastigheten. Exempelvis är det mer framtidssäkert och högre hastighet än 4G, vilket kan vara något att tänka på med det ökande antalet internettjänster.

Möjlighet till distansarbete

Med en bra uppkoppling mot internet ges större möjlighet för distansarbete från hemmet, och för de som bedriver egen verksamhet blir det lättare och säkra att nå kunder via nätet på olika sätt.

En avgift för komplett tjänsteutbud

Det är endast en avgift för alla tjänsterna i paketet (bredband/IP-TV/IP-telefoni) på cirka 300-400 SEK / maand (beroende på tjänstenivå, leverantör etc), vilket får jämföras med summan av de olika månadskostnaderna som vi betalar för idag.

Källa infotext: byafiber.se

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.