Informatie van de breedband-groep

Pogingen om de buren o huiseigenaren contact tijdens de Midsummer weekend en volgend weekend. Dan zullen we een blijk van belangstelling in te dienen om Bynet en snel opstellen van een kaart en begin te berekenen!!

Aantal gemelde dusver
Fagerviksbyn-Gimåfors-Djupröra-Loviken 53 st, Vike 4st, Anundgård 2st, Östbyn 9 st, Österström-Helling 25 st, Sunnansjö-Zuid Ösbyn 6 st.
globaal 85 st.

Een kans om TV te krijgen,Internet en IP-telefonie via glasvezel met een maandelijks tarief fr.300:- Veel huishoudens vandaag kost ongeveer 400-800:-/ma. Een investering van 20-25000:- geeft een rentelast over 50:-/ma. Het pand zal beduidend meer in waarde stijgen ... M. M..

Om een ​​idee van het aantal geïnteresseerde krijgen, willen wij u besluit lid te worden van de vereniging en aanmelden voor deze lijst. De contributie is 100 SEK + een bijdrage aan de Raad 100 kr, totaal 200 SEK.

Verplicht u tot niets meer voordat je moet berekeningen en andere feiten te beslissen en je hebt besloten om het afsluiten van een abonnement.

Informatie die vereist is Naam, Adres, kadastraal, Mail, Tel No..

Contact
Stefan Maina 070-303 31 66

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.