Aros Energie certificering AB gelogen tegen de immigratiedienst in de aanvraag

Senior weer thuis verlicht.Laatste Nieuws:
10/10: Het is vandaag duidelijk dat Aros Energy certificering AB gelogen over essentiële informatie in hun asielverzoek accommodatie tijdelijke Anundgård, Steeneik. De Zweedse immigratiedienst heeft daarom goedgekeurd ze in het gunningsbesluit op oneigenlijke.


Swedish Radio interviews advocaat Michael Sterner vertegenwoordigen Aros Energy certificering AB over hoe om te 35% “misrekening” opvangplaatsen in de toepassing ervan. Dit ondanks het feit dat op het moment van de aanvraag van de immigratiedienst had verduidelijkt precies wat nodig was. Ze hadden, onder anderen. naar verwachting naar het huis van de vluchtelingen in kelders en waarin een gezin wonen al.
10/10 SR: Femtio färre platser för asylsökande än beräknat
10/10 ST: Felsräkning ger färre platser

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.