Mission Audit ogen verklaringen Aros Energy

Mission Audit ogen verklaringen Aros Energy.vanavond 20:00 SVT 1 Eye Mission Beoordeling Aros Energy verklaringen en Fagerhyltan. Hetzelfde bedrijf dat eigenschappen bezit in Holm en is van plan asiel accommodatie hier en rond Zweden door de Zweedse immigratiedienst.
Het wanbeleid van de woningen in Holm is duidelijk geworden door de jaren heen sinds Johan Stendahl, meervoud gedoemd en konkursad, kocht ze met Master Bob Collection (later Toboholm). Ownership ging toen naar Fagerhyltan, Zweedse Lokale Heritage Properties en sinds kort ook aan de eigenaars verklaringen Aros Energy. Johan Stendahl nog steeds gebleven als de vertegenwoordiger van “fastighetssköteseln” voor de verschillende eigenaars.

Aros Energy verklaringen en Fagerhyltan tegelijk eigenaar van de woningen in Tobo, buiten Uppsala. Hoewel er veel huurders door de jaren heen op te zetten met de onregelmatigheden en had problemen met verhuurders. Deze onregelmatigheden van de woningen worden beheerd en hoe de huurders in Tobo tegengegaan gezien vanavond van de missie review.
13/11: Lees meer over het programma van de avond bij de huurder Association Journal Thuis & huur.

Zie Mandaat Review Report deel van Aros verklaringen Energie en Fagerhyltan hier.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *