Aros Energy verklaringen gooien huurders

Aros Energy verklaringen eindigt huurders voor missies Review Report rapporten. Vertegenwoordigers van het aanbod van de onderneming naar de immigratiedienst van asiel accommodatie kiezen van Östersundsposten, maar niemand wil om vragen te beantwoorden.

Wanneer Aros Energy certificering afgelopen voorjaar stuurde haar offerte aan de Dienst Vreemdelingenzaken voor asiel huisvesting, onder anderen. een. Holm Tobo buiten Uppsala deed het met appartementen die al mensen wonen. Tijdens de zomer, heeft geprobeerd om de huurders anders krijgen in Holm. Nu proberen om hetzelfde te doen naar beneden in Tobo, hoewel huurders hebben contracten en het recht om te blijven.

Afgelopen woensdag was te toetsen een verslag over de situatie van de huurders in Tobo zeer misstanden in Aros Energideklarationers behuizing. Michael Sterner het bedrijf zegt in het programma dat zij een dialoog moeten beginnen en breng om de fouten. In tegenstelling tot een goede dialoog rapporten Arbetarbladet dat Aros Energy verklaringen nu in plaats willen gooien huurders in Tobo. Huurders Vereniging staat nu aan de kant van de bewoners.

Het proces van het gooien van hun huurders herkende van Holm. Marcus Hamberg wie is de grootste eigenaar van de verklaringen Aros Energy gooide zelfs uit zijn oudste huurder in Holm vorig jaar. Hoewel ze daar woonde sinds de gemeente eigenaar van het pand, ze werd gedwongen door Marus Hambergs bedrijven Fagerhyltan naar zijn huis te verlaten in Holm. in slechts 20 dagen, zou ze worden gegaan.
- Ik wil niet gaan, omdat ik mijn hele leven gewoond in Holm, zei ze.
20/4 2012 ST: Nu toms Husen i Holm Lees meer over de huurder die werd uitgegooid.

Östersundsposten schreef ook gisteren een aantal artikelen verklaringen Aros Energie en een ander bedrijf, Firma Tea Widéen. Op diverse plaatsen in de naburige provincie, de twee bedrijven zochten biedingen voor asiel accommodatie. Volgens het overzicht ontbreekt beide bedrijven leases en daden van de eigenschappen van hun asielaanvraag accommodatie, hoewel ze hebben geschreven dat zij de eigenaren van de Zweedse migratiedienst.

RIP bellen immigratiedienst werkt Counsel Kent Juhlén en vraagt ​​of hij het niet vreemd kunnen vinden. – “al, ik denk dat. Het is in dit geval een valse verklaring”, hij antwoordt. Kent Juhlén zegt dat de immigratiedienst onderzoekt bedrijven.

RIP ringen ook Tea Widéen, maar dan reageert in plaats Teas dochter Pia Karlsson van Bracke. Een Pia Karlsson met telefoon Bracke is ook het aanspreekpunt voor verklaringen Aros Energie en Bracke is slechts één Pia Karlsson.
RIP vragen of zij is het die de Pia Karlsson Aros Energideklarationers tender.
- No., het is niet me, correspondeert Pia.
Hoe kan het zijn dat je toevallig dezelfde naam hebben?
- Ik kan geen antwoord geven, Ik weet niet wat Aros Energy verklaringen zijn en niet begrijpen wat je het over hebt, zegt Pia Karlsson.

Pia Karlsson en voormalig eigenaar “Skandalhusen” in Holm Johan Stendahl had eerder samen een asiel accommodatie in Hälsingland die naar beneden werd afgesloten door een schandaal, met inbegrip van onbetaalde btw en loonbelasting.

Links naar artikelen
25/11 DEBRIS: Immigratiedienst onderzoekt bedrijven
25/11 DEBRIS: Hier, ze willen een accommodatie vluchteling start
25/11 DEBRIS: Verschillende tours rond het asiel onderkomen in Bracke en Strömsund
25/11 DEBRIS: Om asiel accommodaties te beginnen - maar geen overeenstemming
21/11 Arbetarbladet: Huurders uitgeworpen uit hun huizen
20/11 SR P4 Uppland: De accommodatie van Skolvägen “U verlaat de huizen min of meer op drift” Naar de radio luisteren rapporten over de appartementen, legde uit dat de gezondheidsrisico's.
20/11 eigenschap Nieuws: Herziening van het mandaat in Tierp
27/10 SR P4 Uppland: Schimmel en waterschade moet worden verwijderd in Tobo

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *