De arbeiders bij “Skandalhusen” vertrokken zonder voedsel, geld of vervoermiddelen

NIEUW:
SR: Luister naar een langer verhaal met interviews Holmbor in SR's Na drie (10 me)

Senior huis huizen Oekraïners in plaats van vluchtelingen.Swedish Radio aandacht vandaag verwaarloosd ze Oekraïense arbeiders nagelaten bij Aros Energideklarationers gepland asiel accommodatie in Holm.

Het begon met een bezorgdheid onder de dorpelingen in Holm in september door de beslissing van de immigratiedienst tot gunning van verklaringen Aros Energy in een eerste stap zijn goedgekeurd open asiel accommodatie te krijgen in F.D.. Johan Stendahls genoemd “Skandalhus”.

De vraag die je gesteld was over Holm bewoners nu zou moeten zorgen hitkommande nemen van de vluchtelingen. De vraag was gerechtvaardigd wanneer Aros Energy verklaringen eerder aangetoond dat ze niet in staat om te zorgen voor de familie die vandaag de dag leven in hun woningen te nemen zijn. Aangezien het bedrijf is het niet betalen van de elektriciteitsrekening werd familie in augustus plotseling zonder stroom gedurende twee weken. Ondanks het feit dat waarschuwde aan het begin van de zomer. Het is sindsdien blijven verklaringen Aros Energy niet reageren op het verzoek van de afdeling Milieu om te reageren op bedreigingen voor de gezondheid, zoals zwarte schimmel in het huis.

Het blijkt nu dat in plaats van de vluchtelingen zijn de utlänska renovatie werknemers dat Aros Energy verklaringen hadden bij hun accommodaties in de problemen. Het zij zijn beloofd voor het werk betaling niet gematerialiseerd. Ze werden vervolgens linksaf in de eigenschappen van het bedrijf, zonder iets te doen en zonder enige mogelijkheid om overal te gaan om voedsel te kopen. Toen ze uit dat er zou teruggehaald het leek niet elke.

Ze hebben geprobeerd om te vissen in Holmsjön, maar het gaf geen vangst. Nu de dorpelingen naburige boerderij i Anundgård opgezet en meerdere malen rijden ze te glijden om voedsel te kopen, zodat ze niet hoeven te verhongeren in de winter.

Swedish Radio bezocht vandaag Holm en interviewde Janne Winroth, naast het huis dat Aros Energy verklaringen huren inherent Oekraïense werknemers in de bouw.

Johan Hallberg die zowel verklaringen Aros Energy en het bedrijf Gesade Construction- en Fastighetsservise net als de bouwvakkers in Holm. Ondanks het feit dat hij hen beiden vertegenwoordigt, hij zegt dat hij niet weet dat er geen arbeiders vertrokken.
– “Als dit juist feiten, Ik deel uw mening dat dit niet goed is”, hij zegt alleen.

Michael Sterner en Bengt Staaf bezit verklaringen en huisvesting Aros Energy. Geen van hen antwoordde de Zweedse Radio verzoeken.

Het blijft een mysterie voor Holm bewoners die zorg voor hen moet nemen, hoe ze kunnen worden volledig gratis voor degenen die ze ingehuurd vertrokken niet weten.

Luisteren naar de radio-uitzendingen van Holm
11/12 SR Na drie: Verdere meldingen van geïnterviewd Holmbor in SR's Na drie (10 me)
11/12 SR kaarteneigenschap: Verlaten bouwvakkers in Holm
11/12 SR: Nieuws van de Provincie 09:30

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.