zorgen Villagers' uitkomen – Elen i “skandalhusen” re off

De doden weer in het huis van Benny met familie.Het bedrijf achter de voorgestelde asiel accommodatie laat Benny met kinderen te verwarmen water op hete plaat in een koude appartement, met 70 meter verlengsnoer getrokken naar de buren.

met name “verklaringen Aros Energy” rechter maakt het onwaarschijnlijk dat zij niet in staat zal zijn om controle te hebben over hun eigen energie. De werkelijkheid is anders. Vorige week overleed nadat de stroom in de gebouwen die zij beheert in Holm en een gezin met kinderen zal, ondanks de winter koude weer, vechtend voor elektriciteit, verwarming en warm water. Villagers' bezorgdheid over de voorgestelde asiel accommodatie woning gevonden om goede basis hebben.

Zes maanden zijn verstreken sinds de carrousel gepasseerd opnieuw gestart in Johan Stendahl oud “skandalhus” i Holm. Deze keer was het de bedoeling een asiel accommodatie om de immigratiedienst met meer vluchtelingen dan wonen in het gehele Anundgård. Concern verspreid in het dorp. De mensen achter het bedrijf geen vertrouwen onder de lokale bevolking na bijna een decennium van slecht beheer van onroerend goed en geschillen met de mensen en bedrijven in de omgeving. Asylum accommodatie, maar in ieder geval nog geen werkelijkheid geworden, maar deze week is een duidelijk bewijs van hoe het eruit zou kunnen zien als het bestond geweest. 156 Vluchtelingen zou dus vandaag bekrachtigd zonder warmte en water in Holm – midden in de winter. Aros energie paspoorten hebben verschillende krediet geschiedenis en na een aantal onbetaalde rekeningen besloot energiebedrijf E.on apparaat uit te schakelen ' “Skandalhusen”.

Na dat de andere huurders moesten verhuizen uit Holm als gevolg van misbruik, het is nu slechts een gezin dat moeite om te blijven. Vorige week waren ze zonder stroom in zijn huisje bij Senior Thuis. Dit slechts zes maanden nadat het is zonder stroom gedurende acht weken in de gebieden die zij hebben recht op.

Evenmin hebben de eigenaren van de Senior Thuis, Lis en Bengt Staaf en Bernt Blomberg, ordelijke clearing sneeuw en strooien in de winter. Hoewel ze zijn wettelijk verplicht om rekening te houden met de. Lis en Bengt Staaf bezochten hun huurders net na Kerstmis en beloofde persoonlijk denk dat het zou zo snel mogelijk worden ingericht als mogelijk. Vandaag is het duidelijk dat het loze woorden.

Michael Sterner, die de vertegenwoordiger en partner in Aros Energy verklaringen geschil nu meer dan E.ON op de elektriciteitsrekening en de milieudienst van de vormschade huurders leven met waar zij niet zijn opgelost, ondanks verbod. Op hetzelfde moment dat ze voortdurend proberen te krijgen jonge gezinnen om af te stappen.

Lees artikelen en luisteren naar verhalen van Holm in de afgelopen week.
12/3 SR – Nieuws van de Provincie: Zonder stroom voor een week luisteren!
12/3 SR – Afternoon P4 Västernorrland: Interview met de Huurdersvereniging luisteren!
13/3 SR – Nieuws van de Provincie: eigenaren van onroerend goed afgesloten kast luisteren!
13/3 Zweden Radio.se: De elektriciteit wordt uitgeschakeld bij Benny i Anundgård
13/3 Beide & huur: Gezin met kinderen zonder elektriciteit voor een week
13/3 SR – Afternoon P4 Västernorrland: Intervju med E.on luisteren!
14/3 Beide & huur: Waarden weigert te betalen - biedt nu het energiebedrijf aan de macht

.
De situatie is op zichzelf niet nieuw. verklaringen Aros Energy zeggen dat de voormalige eigenaren van de woningen zijn momenteel niet betrokken bij het bedrijf. Ondanks deze geschiedenis herhaalt zich keer op keer door de jaren heen met betrekking tot tekortkomingen in de sneeuw scheppen, geknars, betaalde elektriciteitsrekeningen en proberen om de huurders te krijgen om te gaan met verschillende hendels.

Vorige nummers van hetzelfde type als Johan Stendahl, Toboholm, stond als eigenaar van Scandal huizen
2009 29/4 Beide & huur: Tvångsförvaltning kan rädda barnfamiljer
2009 2/6 Beide & huur: Geen curatele in Holm
2009 22/1 Beide & huur: Huurders in Tobo, geen sneeuwruimen

Meer links naar verklaringen Aros Energie in de media is hier te vinden.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *