migratie Board: Geen asiel accommodatie in Holm


Aros Energy verklaringen voor te bereiden op het bezoek van de immigratiedienst om Holm herfst 2013.

Bijna een jaar geleden, was het volledig operationeel in Holm. Tjugiotalet buitenlandse werknemers werkte in de laatste tot de faciliteiten van de inspectie van de immigratiedienst Poolse.

Er zal geen asiel er gezondheidsrisico's zijn berucht om verklaringen Aros Energy i Holm, Tobo (Uppsala) en het aantal andere locaties. Immigratiedienst afgewezen in de dagen van hun asielaanvragen accommodatie in een nieuwe toewijzingsbesluit asiel accommodatie tijdelijke. Onzekerheden in de economie en de eigendomsstructuur achter de onderneming zijn enkele van de redenen geweest.

De rondleidingen zijn veel geweest rond de beruchte verklaringen Aros Energy met links veroordeelde Johan Stendahl oorspronkelijk gekocht “leraar Housing” en “Pensionärshemmet” voor ongeveer tien jaar geleden. Dit jaar is hij in werd vermeld Business Week als één van de grootste belastingontduikers met een belasting op de volledige 281 miljoen.

De zogenaamde “Skandalhusen” i Anundgård de afgelopen tien jaar ondergaan een aantal wijzigingen van eigendom met steeds nieuwe bedrijfsnaam op het papier. De laatste van de eigenaren was Aros Energy verklaringen die in eerste instantie schoon uitzag. Het bedrijf is erin geslaagd om bijna een jaar geleden aan de goedkeuring van de Zweedse migratiedienst krijgen in hun besluiten over de toewijzing van een asiel accommodatie in Holm openen.

Het was kort na de goedkeuring blijkt dat Aros Energy verklaringen waren een bedrijf dat net vóór het aanbrengen aan de Dienst Vreemdelingenzaken handen had veranderd. Een aandeelhouder van de onderneming bleek Johan Stendahls advocaat Michael Sterner zijn. De andere aandeelhouder was Marcus Hambergs Fagerhyltan. Fagerhyltan was het bedrijf dat na Johan Stendahl jaar woningen in Holm dichtst gekocht 2011. Marcus Hamberg ontkende aanvankelijk elke betrokkenheid bij verklaringen Aros Energy, mannen openbaarde toen de missie review.

Dit werd gevolgd door ene schandaal na het andere af elektriciteit voor een gezin met kinderen in hun huizen, links buitenlandse werknemers in Holm, onbetaalde rekeningen, vormschade, ontruiming van de huurders, verlies van sneeuw scheppen en grasmaaien, geschillen met Arbetsmiljöverket, gebouw, Environmental Office, migratie Board, hulpdiensten, m.m.

SVT zegt over Aros Energideklarationers onregelmatigheden.
SVT heeft Aros Energideklarationers mismanagement geportretteerd in Holm.

Nieuwe beslissing van de immigratiedienst
Immers, de bevindingen van de verklaringen Aros Energie en de eigendomsstructuur is nu immigratiedienst heeft een nieuwe toewijzingsbesluit voor de aanschaf van asiel accommodatie tijdelijke. Het besluit bepaalt dat Aros Energy verklaringen zijn niet langer gekwalificeerd om het asiel accommodatie voor de volgende redenen lopen:
Aros Energy certificering AB, Inschrijver niet voldoet aan de eis onder punt 3.2 Economische status in de specificaties – rood in de Creditsafe en klasse 1 i UC. Op dit moment zijn er 22 De aanvraag tot betaling aan de Zweedse Enforcement Authority. Verder is gebleken dat onjuiste informatie is verstrekt in het bod van het bedrijf, bl.a. met betrekking tot brandbeveiliging. Daarnaast zal er onzekerheid over de eigendomsstructuur van het bedrijf.

Links:
Lees eerdere artikelen over het onderwerp van Holmbygden.se en in andere media
Immigratiedienst aanbestedingen protocollen 2014
Immigratiedienst toewijzingsbesluiten 2014

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.