Schaatsen Voordat Lill(blanco)meer in Holm

Lillsjön in Holm, bieden een uitstekende ijsbaan in de dagen.
Ing-Marie Wikholm daar en test de schuif vertegenwoordigd Lillsjön. foto: Max Wikholm.

Na twee weken, schaatsen film (beneden) van Blanktjärn Jämtland rolde Zweden, en sociale media als een sterke stijging. Nu nog skridsoisen op Lillsjön i Holm i sitt esse. Ing-Marie Wikholm van Anundgård was nu uit en test reed het ijs en gaf de rang 5 door schoppen 5 mogelijk. Maar al snel de sneeuw, dus neem de gelegenheid om te proosten op de grill handen of dat doen Ing-Marie en neem park.
– Met wat koffie en gofika in de rugzak, het was niet dit zo dom. Echt een heerlijke dag op het ijs en bleef er, lachen, Ing-Marie.

Iskvalitén is typisch het beste op förvinternt dag gemeten ijsdikte buurt 1 dm. Met een goede marge voldoende is om te rijden / lopen, maar altijd breng uw ijs klauwen voor de veiligheid. Lillsjön gelegen 2 km van de weg 320, gemakkelijk te bereiken met de auto en het is mogelijk om alleen te parkeren 10 m van het meer. Windschermen langs het meer om je benen rusten en te genieten van een warme kop van de thermoskan. zie dichterbij vägbeskrivning här. De weersverwachting voor Holm, zul je zoals gewoonlijk te vinden holmbygden.se/vader.

Bekijk de prachtige hit film van Blank Iron Jämtland
Neem een ​​dosis inspiratie onder en gaan, terwijl tijden zijn, Zodra de sneeuw valt…

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.