Open huis bij Jessica Falk “Oude Affär'n”

bijgewerkt 17/12:
Zie de huidige betrokkenheid bij de SVT Gomorron deze.
“Jessica Falk jassen taaie” – Läs recension ur ST voor nieuw album “Doe het gewoon!”.

Pzondags 21/12 bij 16-18 nodigt Jessica Falk Open House thuis “Oude Affär'n” in Anundgård. Accommodatie en vakantie gasten in Doe het gewoon.Holm haken zijn van harte welkom om pop in een hete glühwein en voor degenen die willen er möjligthet een nysignerad schijf van het nieuwe album te kopen “Doe het gewoon” (Kersttips!). Maak van de gelegenheid om te kijken hoe het huis omgezet van de gamla lanthandelns dagar aan de hedendaagse nieuwe look met home studio.

Niet te missen! morgen, Bijna tien jaar na de tsunami-ramp, een bezoek aan Jessica studio in SVT Gomorron Sverige bel 07:45.

Andere elementen uit de hedendaagse interview in Aftonbladet TV.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.